Tuesday, March 29, 2011

adoiii. time time gni best nya kalau dapat makan sedap2.

macam biasa, entry aku adalah entry hentah pape nya .. hihi ...

tadi aku berblogwalking pastu .. saja nak tambah kenalan yang ada dekat dunia maya iaitu dunia blogger ni ..

pastu alih alih tercampak dekat blog ni >>> klik kalau nak tahu!

dekat blog ni, macam macam perihal masakan ada .. memula bukak, fuuh! perut aku terus berbunyi gendum gendum duk menari nari rasanya rentak dalam perut nih .. tengok tengok jam .. patut lah, dah sepatut nya time makan masa cenggini nih kan ...

semua masakan memang menarik tertarik dan semestinya sooooodap! korang nak try masakan apa ? barat ? kampung ? ulam ulaman ? pendek kata, dari a sampai z semua resipi hadoooo .

aku ada try resipi yang ada dekat blog nih ... tapi kesiiaaaan .. al maklum lah .. tangan aku bedung, tak berapa reti sangat memasak nih .. tak menjadik lah resipi yang aku try buat tuuh .

tapi takpe, experience is the best teacher ... lain kali aku akan try lagik . hihi

jom sesi terjah menerjah macam melooodi tuu >>> KLIK LAH KALAU NAK TAHU! HIKS!

sila LIKE kalau suka

7 pengomen:

Zura said...

kite punye mood yg sama...terase nk makan makanan mewah je nie...

mykhalis said...

miteri snagat..sampai takut nak klik..hehe

Fakta mengenai seks yang anda tak mungkin perasan

Diskusi lucu antara Bill Gates dan Steve Jobs

aTy _faRed~ said...

ai pon tak reti masak.. tangan kayu..!! huhu... besh nyer makan2...:)

aTy _faRed~ said...

ai pon tak reti masak.. tangan kayu..!! huhu... besh nyer makan2...:)

aTy _faRed~ said...

ai pon tak reti masak.. tangan kayu..!! huhu... besh nyer makan2...:)

Bulan said...

time2 study nie rse nk mkn je kn.ehee

Redbloodsnow said...

hehehe...sama lah weh. tp mls nk gi beli or buat. camno tue? haha

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting