Tuesday, March 29, 2011

Random GiveAway Polo Wallet by darkbatman

okay, kali ni aku nak masuk giveaway dari blog DARKBATMAN

giveaway ni mudah je, tak perlu nak follow ke hapa ke kan, cuma korang perlu letakkan gambar wallet polo tersebut. ye ... giveaway ni adalah wallet polo. bukan petaling street mari tau, original punya! hihihi

ni adalah gambar untuk giveaway wallet tersebut :



*klik dekat gambar di atas untuk join giveaway tersebut*

kalau blogger pompuan yang join, kalau korang dapat boleh lah bagi dekat boipren, abang takpun dekat ayah/abah korang kan. kalau blogger lelaki, mesti lah diri sendiri yang rembat. hihihi

pastu kena tag dekat 3 orang tau, dan seharusnya blogger. last sekali mesti lah tinggalkan link dekat entry tersebut.

aku nak tag dekat 


sila LIKE kalau suka

8 pengomen:

Hazrina Erin said...

thnx u tag kite~nti kite join k!^^ bila tarikh tutup?

mykhalis said...

takmuat barang dalam beg duit..khalis kene isi dalam beg sandang..hehe..gurau2..

CikBulat said...

Aik?? join jugaK?? oooeee.. ni kalau dapat nak hadiahkan kat papa? sayang? abang? adik? mana satu ni? HAHA

cinda said...

akak dah follow..meh la folow akak..hehehe

ardinihumaira said...

Goodluck dear!

p/s: tempat makan tu kan di taman bendahara dekat dengan airpot :) c&s ke c&c restaurant cemtu dni lupa... berhampiran dengan bangunan pizza hut taman bendahara ;)

darkbatman said...

tq sbb sudi join..kehkehkeh

lassiegewdix said...

wahhh ! good luck sayam :)

Redbloodsnow said...

good luck dear :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting