Monday, March 28, 2011

sambungan hobi ........

dekat ENTRY INI , aku ada post mengenai apa hobi korang di kala kebosanan yang melampau kan

so ini adalah antara orang yang komen dekat blog aku mengenai hobi mereka

jom tengok!





------------------------------------------------------------

ISHIKOkalo boring sesangat...tambahan malas nak buat keje an, saya kemas folder/gambar lam lappy nih.. hari-hari berterabur je..hehee

NURUL SYUHADA BT HASRIhahaha...cik sarah ni..main tarik rambut gatal yer..hobi time dok ostel dulu...teringat balik bila bace entri nih... haha..nway..saya suka sketching ! :)  <<< sempat mention tuu aku suka tarik rambut gatal! huhu .. malu ai. hihi

KROLEhihihihi lain org lain caranya kan wak???cam krole kalo burink...main game ps or baca komik...kalo da borink tahap gaban kmfirm kuar jenjln..tenangkn minda ngee~

MELLEhahaha <<< dia gelak je, aku tak tahu hobi dia apa. hihi

IRAH HAJERAH HAZMANhobi aku baca blog dgn tulis blog. skolah malas. adoi. ~..~" <<< dia ni hobi memang sempoi giler lah. aku tabik ah dekat ko. hihi

ATY_FAREDkalau bosan ai suker bace majla.. kalau tak de yang menarik.. ai sanggup kuar dan carik majalah baru...:) <<< yang ni pun salah satu dari hobi aku kot. hiks!

ARPIIZjika saya boring sangat, saya akan download cerita naruto..hehehe <<< ni hobi adik laki aku nih. addict dengan komik .

YATT : thanks be my follower... kalau boring saya suka tido huhu


tu jelah orang yang komen dekat blog aku mengenai hobi diorang. kalau ada lagi aku akan update yeh.



sila LIKE kalau suka

4 pengomen:

Bulan said...

bulan suke tido je...

iszieylyanziy said...

bestnye tdooooooooooooo

tiefazatie said...

hihi..ifa suka baca on9 manga..xpun baca novel..xpun ifa suka masak!hihi

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Kite pulak akan intai laki2 hencem . Ehhhhhhhhhhhh ? HEHHEE

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting