Monday, March 28, 2011

korang pernah buat photobook tak ?

apakah photobook? korang tahu tak?

photobook ni adalah macam buku skrap yang di penuhi dengan gambar gambar korang, tapi photobook ni menggunakan cover yang keras. 

contoh photobook:







photobook ni sesuai untuk korang yang suka menyimpan gambar gambar korang yang lama tapi takde space dan tak tahu macam mana nak simpan gambar2 korang tersebut. kalau nak simpan dalam album, dah la berat plus besar lagi. takkan nak buang je kot . memori tuu beb! rugi kalau korang tak simpan.

kalau anda nak kreatif untuk simpan gambar kahwin korang ke, gambar anak korang yang sedap membesar ke, gambar tunang dan segala nya adalah melalui PHOTOBOOK!

sekarang, dekat UPRINT membuat diskaun untuk korang kalau ada sesapa yang nak buat photobook ni okeh. murah okeh. harga standard adalah RM65. mana lagi nak cari yang semurah ni. cover keras ni. gambar pun berkualiti.


***************************************



sila LIKE kalau suka

11 pengomen:

Bulan said...

ok gak wat photobook nie. ade gak kenangan kan?eheee

psstt~ bulan kt gombak la syg.ehee

unknown girlz said...

chantek dan kemas la.. setuju! memori sangat berharga :D

mykhalis said...

jarang bergambar..huuuu.. kalau adapun masukkan dalam fb je..takpun skrang dalm blog..

hottest entry di blog khalis :
Kantoi ketika skodeng

sarah mohamad said...

@bulan

alah, dekat gombak ler pulak. ingat nak ajak lepaking sekali.

sarah mohamad said...

@unknow

yes! setuju sangat !

sarah mohamad said...

hihi. orang lelaki iyelah. mana nak bergambar kan. hihi

apik pehe said...

hehe..semua gambar2 apik ader dalam album biase jer kak

ardinihumaira said...

dni suka print gamba sendiri dah hias album sendiri :)

eelobor said...

UPRINT nie dekat mana yer? cam berminat jer

InaAchik said...

hmmmm... cam best jerk...
nanti usha link jap...
thank u cik sarah... mmmuaks~ :)

Redbloodsnow said...

eh..nakkkk! psstt..dorg sediakan khidmat printing custom album tak? if dorg ada sediakan khidmat tu...nk print akak nyer custom album pertunangan dulu.

lommm lg di print taukk..haha

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting