Monday, March 28, 2011

Berkongsi Trafik dari Bangku Kosong

kali aku nak join segmen blog list yang di anjurkan oleh BANGKU KOSONG.

blog ni mempunyai uv sekitar 400-500 sehari dengan adanya promosi dan sekitar 200-300 sehari kalau tak ada buat promosi. banyak kan. kalau nak di bandingkan dengan blog aku, hingusan pun belum tentu dapat challenge punya. hihi





ni header BANGKU KOSONG. kalau korang nak join sekaki, korang boleh klik dekat header dekat atas tu ye.

pastu korang kena buat olahan sendiri kenapa blog korang memerlukan trafiik atau pengunjung ke blog korang dengan tak lebih dari 100 patah perkataan. pastu post commnent dekat entry tersebut.

blog aku memerlukan trafik atau pengunjung kerana kalau tak ada trafik/pengunjung sapa weh nak komen, nak backlink kan ke entry aku ni? tak best la kalau kita buat blog, tak ada orang nak bagi pandangan, pendapat, kritikan atas apa yang kita blog kan tuu. tak syok lah berblog sensorang kan. di samping tuu, kalau trafik tinggi menas $$$ nuffnang jugak tinggi. huahuahau.

yang best nya, segmen ni tak perlu nak tag2 kepada sesapa pun. hihi. aku kan pemalas sikit. :)

sila LIKE kalau suka

5 pengomen:

hasrul hassan said...

Salam. Terima kasih.

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

happy blogging :-D

regards,
BLADE EDGE

ardinihumaira said...

Goodluck dear ;)

Axieda'great said...

hai, salam kenal, kita geng biru
huhu... kasi uv skit

atiEy_[azHa] said...

kasi up sikit traffik . hehee

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting