Sunday, March 27, 2011

apa hobi korang di kala kebosanan ?

okay,

sekarang aku boring tahap boleh dikatakan agak melampau jugak lah. adik2 aku yang 2 orang tu pergi ke sekolah.

mak ayah aku pun pergi kerja, adik yang sorang lagi berada nuun di beranang, selangor . tinggal lah aku terkontang kanting keseorangan di rumah.

nak mengemas pun rasa malas, nak update blog pun rasanya tak ada mood <<< tapi ni kan update jugak! LOL. hihi .. nak tengok tv rasanya sunyii semacam jek.

ntah lah, nak buat apa2 pun tak kena. tu pasal aku sanggup tunggu adik2 aku balik sekolah dulu baru aku start agenda aku macam mengemas ke, update blog ke buat lah apa2 pun tapi aku ni jenis pelik sikit, aku kena ada bising2 jugak baru aku rasa okay. 

sama jugak dengan study, lepas study yang kaw2 punya, aku kena dengar radio .. masing2 ada cara tersediri untuk study kan. eh, melalut bagai dah :)

mengikut tajuk di atas, aku nak kongsikan dengan korang mengenai hobi aku. aku rasa almost lah masing2 mempunyai hobi yang tersendiri kan di kala kobosanan macam yang aku rasa sekarang ni kan ?

hobi aku yang terkini adalah ......... time aku bosan cenggini, aku suka tarik tarik rambut gatal ! HAHAHA! 
lagi banyak rambut yang aku tarik, lagi aku suka. pastu mula lah dekat lantai penuuuuh dengan rambut aku tuuh. kekadang malas rasa nak sapu lantai sebab nya pagi aku sapu, petang tu dah penuh dah rambut dekat lantai. ciss! mencik.


nampak tak ? teruk kan ? dulu rambut aku rosak, sekarang dah okay sikit. huhuhu 

korang boleh kongsikan apa hobi korang dekat comment sini. saja kita bercerita mengenai hobi memasing. aku pun tengah boring nih. 

#okbai !

sila LIKE kalau suka

13 pengomen:

ishiko said...

kalo boring sesangat...
tambahan malas nak buat keje an,
saya kemas folder/gambar lam lappy nih.. hari-hari berterabur je..hehee

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

hahaha...cik sarah ni..main tarik rambut gatal yer..hobi time dok ostel dulu...teringat balik bila bace entri nih...

haha..nway..saya suka sketching ! :)

krole said...

hihihihi lain org lain caranya kan wak???cam krole kalo burink...main game ps or baca komik...kalo da borink tahap gaban kmfirm kuar jenjln..tenangkn minda ngee~

sarah mohamad said...

@ishiko

hihi. yang tu lah saya paling malas sekali nak buat.saya buat secara auto jek :)

sarah mohamad said...

@ nurul

huhu. me tak pandai nak sketching2 ni. tangan bedung kot. hiks

sarah mohamad said...

@krole

ni hobi adik laki saya ni. asyik baca komik je. geram jugak kadang2. hiks

melle amir said...

hahaha

IRAH HAJERAH AZMAN said...

hobi aku baca blog dgn tulis blog. skolah malas. adoi. ~..~"

aTy _faRed~ said...

kalau bosan ai suker bace majla.. kalau tak de yang menarik.. ai sanggup kuar dan carik majalah baru...:)

Arpiiz said...

jika saya boring sangat, saya akan download cerita naruto..hehehe

yatt said...

thanks be my follower... kalau boring saya suka tido huhu

ardinihumaira said...

dni kalo bosan suka tarik rambut ngan kunyah mamee monster hehehe

SofieyAzwa said...

Kalau boring sangat suka baca buku. Anything.. Bagi jela.a. Bookworm kan.. Hehhehe

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting