Saturday, March 26, 2011

safely arrived dan perancangan nak buat oreo cheese cake :)

hai ..

teka teka teka ... aku sekarang berada dekat mana ? dekat entry ini , aku ada bagitahu kan nak balik kampung.

sekarang ni, masa aku tengah menaip ni .. aku dah selamat berada di kampung! home sweet home betul lah rasanya. best betul ada dekat kampung ni.


happy dapat balik kampung !

semestinya hari hari aku makan sedap. makan ye yang aku ingat. hihi. petang ni aku nak pergi cari bahan bahan untuk buat orea cheese cake. hari tu aku ada tengok dekat sherah's blog, tentang orea cheese cake yang dia buat tuu , aku pun tetiba eh, bukan tetiba dah lama sebenarnya nak buat cheese cake ni. cuma tak berkesempatan lagi sebab aku duk asrama kan. mana boleh sesi masak memasak ni dalam asrama. 

malam ni kalau tak ada aral melintang boleh la sesi try and error buat orea cheese cake tuu. hiks.

nampak cam senang je. tapi yang bahagian susah tuu , aku tak tahu kat mana nak cari gelatin yang halal dekat kb ni.

sapa tahu sila comment aku.

nak tengok tak gambar oreo cheese cake ni? katanya sherah ni, kek ni lagi sedap dari kek dari secret tuu, dah lah kek yang secret punya tuu mahal okeh. kek yang sherah buat ni memerlukan modal just dalam rm30 je. 



gambar dari blog sherah tau .

nanti aku dah buat kek ni, aku akan update tau.

harap menjadik kek aku ni. hihih


sila LIKE kalau suka

5 pengomen:

fadhdeela said...

dh jadi jgn lupa anto sini sikit erkk hihi :P

Meh sini: Mari Melawat Kammmbing!

Sini jugak: Seksinyer dia tido!!

lolitasinta said...

wahhh !
dapdappp !
na tmpahh laa cmni !!
heee

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

hohohoh x sabar jg nak balik kg!

perghhhhh x tahan tgk cake tu..adusss faberet ni dik..nak jugaaaaaakk ;)

Alynzs Syed said...

sedapnya ;-)

ardinihumaira said...

nyummehhh.. terliur ni.. gulpppppp

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting