Wednesday, March 30, 2011

eh, dah tengah hari ke? belum tengah hari lagi lah ^_^

amboiii! hari ni ( hari hari sebenarnya ) aku bangun lambat. tengah cuti katakan. mesti lah nak rehat kaw kaw dekat rumah. kalau dekat hostel hari tuu, dalam jam 1 atau 2 pagi baru tidur, nak siapkan esaimen lagi, mana homework lagi, mana nak study lagi . *macam la study sangat kan. kekekeke*

kalau dekat rumah, around jam 9 pagi takpun jam 10 pagi baru aku bangun. *erk .. subuh aku bangun lah! pastu sambung kroh kroh kroh balik. hihi

hari ni dalam terbangun lambat sikit .. ala .. sikit jeee pun nak masuk tengah hari. hiks .. hari ni aku bangun nak dekat ke jam 11 pagi. hihi .. tak boleh di buat menantu betul nih! hihi ..

bangun aje, terus pergi toilet basuh gigi, cuci muka .. dan cari ......... MAKANAN! lapoooor ni. dan kecewa yang amat sangat tengok makanan takde terhidang pun.

takpe, aku masak sendiri lah .. ce teka ce teka apa yang aku masak? benda simple je, kalau nak bergulai gulai memang aku tak reti reti pun. 

ni yang aku masak ... jeng jeng jeng 



--------------
--------
---




hotdog ayam brand RAMLEE. kalau hotdog, memang yang brang RAMLEE je aku best. yang lain .. erm ... kureng sikit lah. 

sampai 6 biji aku bedal sensorang. bubuh mayonis sikit. superb!

makan sambil layan movie dekat astro. hihi

sila LIKE kalau suka

8 pengomen:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

jeles ni tgk hotdog...sis pun suka mkn ramlee.tp kat doha x der.dah la x sedap..huhu

tomatokering :) said...

nyummmyy ! nak sikit !lapaq !

sarah mohamad said...

@ LM

kat DOHA maybe RAMLEE tak sampai lagi kot. hiks

sarah mohamad said...

@ tomato kering

meh sini tomato. kita share. hiks!

missSenget said...

ada lagi tak? mintak sikit..lapar laa malam2 ni..

Hazrina Erin said...

anda adalah org yg dikehendaki! :D

http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/giveaway-pertama-peony-pinky.html

sarah mohamad said...

@miss senget

dah habis dah. hiks. next time pulak ye. hihi

sarah mohamad said...

@hazrina

tengs tag saya. :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting