Thursday, March 10, 2011

heran aku nih . iklan ada, tapi BE tak melekat .


korang tengok la dekat atas tuu ha
iklan nuffnang tuu ada pulak
kadang kadang full iklan tuu yg ada
atas, sidebar dengan dekat antara entry tu semua ada 

tapi yg pelik nya
BE tak melekat lekat jugak 

nak kata aku menduakan nuffnang
aku setia dengan dia sorang je

blogger bio pun seminggu sekali aku hapdet

ishh pelik jugak ni

maybe dia nak trafik kencang kot

trafik aku tak ada lah kencang pun
hidup segan mati tak mahu je lah

tak apa lah, maybe rezeki aku tak ada kot
tumpang gembira je dekat blog2 yg dapat be semua tuu kan

takpe lah , 
yg penting aku enjooooy berblogging !



PEACE YA'LL !

sila LIKE kalau suka

13 pengomen:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

ntahla..maera pun same..takde org klik kot.. T__T

Yang Comel,
Khumaera Ismail

nora said...

betul betul betul
yg pentinggggg
KITA ENJOY!!!


ENTRY HOT : Senyum ^_^

sophie said...

Sofiey xnah dapt BE. Sedar traffik sedih je..Tu takpat tu..hehhehe

sarah mohamad said...

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid

tak pe lah mira, teehee :)
nt lama2 akan lekat jugak be tuu kan .

sarah mohamad said...

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid

tak pe lah mira, teehee :)
nt lama2 akan lekat jugak be tuu kan .

sarah mohamad said...

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid

tak pe lah mira, teehee :)
nt lama2 akan lekat jugak be tuu kan .

sarah mohamad said...

@nora

betuuul !

kita enjoyy !

:)

sarah mohamad said...

@sophie

xpe soph, nt kite selalu tgk blog kamu. bg kamu trafik eh :)

Ellen said...

Samalah dengan Ellen...lama dah tak ada BE...huhu

Cik Mimie said...

samalah ngan cik mimie, sarah..
iklan pun sentiasa ada p BE xde 1 pun yg mlekat..=(..huhuhu

sarah mohamad said...

@Ellen

takpe ellen. nanti mesti ada jugakk tu :)

sarah mohamad said...

@Cik Mimie

hihi. jangan risau cik mimie. pasni confirm akan ada tau :)

Redbloodsnow said...

haaa akak selalu mcm tu gak. byk je iklan yg bergentanyangan dlm blog akak. tp x melekat satu haram. biarlah. kita anggap lom rezeki ek :D

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting