Friday, March 11, 2011

FINALLY ! dapat jugak makan chicken chop yang aku duk mengidam tuuh !

aku ni bukan lah suka sangat makan chicken chop
tapi kalau makan dekat western tuu
walaupun chicken chop tu bukan makanan favorite aku
mesti aku pilih nak makan chicken chop je

ntah la ,
maybe sebab aku tak tahu makanan apa lagi nak kena order kalau untuk western nya

dekat ENTRY NI aku pernah mengidam nak makan chiken chop
akhirnya ,
semalam dapat la jugak makan

nak kata sedap tuu, tak adalah sedap sangat
booooleh la
tapi kalau tengok gambar, boleh kecur air liur jugak :)



masa aku duk tunggu makan sampai
masamm je sebab tahan laporr tuu 
hihi


ni lah dia chickep chop yang aku dan kawan2 order

ayam tu dia grill dulu
sos dia tu dekat isi ayam pun rasa


zoom sikit dekat chicken chop tuu


taaaadaaaa ,
aku dan chicken chop

supposed tajuk tu kena tukar AKU DAN CHICKEN CHOP kan ? 

hihihih :)



ps :

dekat ENTRY NI , aku rasa dekat tempat ni lah chicken yang PALING SOOOODAP ! pastu berbaloi pulak tu sebab banyaaaaak 

kuah pun pekat, memang berbaloi baloi lah :)


sila LIKE kalau suka

3 pengomen:

Redbloodsnow said...

eeee kau dikkk. dahlah akak tgh lapo nih. td tgh ari mkn ckit je. watkan akak ngidam je tgk chic chop ko tuh...huhu

Zura said...

hehe...ngidam jugak erk..dpt jgak makan...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh dah dpt mkn chicken chop..hihi

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting