Friday, March 11, 2011

sapa2 yg tengah tunggu RESULT SPM tu, SILA BACA INI !

bila eh RESULT SPM keluar ?
ada sapa tahu tak ?

aku ada jugak sepupu sepapat yg amik spm tahun ni
teruja + berdebar jugak untuk mereka
hihi

adik2 yang tengah tunggu result tuu, 
sekarang it is time untuk korang survey2 dekat u mana korang nak further study 

pastikan juga korang tahu minat korang ke arah bidang mana
kalau korang dapat tawaran dekat u tapi untuk bidang yang korang tak minat
hampeh jugaaak kan


********************************



jangan risau , 
DEKAT SINI nanti korang boleh further study DENGAN bidang korang kehendaki 

kalau ada pertanyaan atau korang nak penjelasan dengan lebih lanjut , 
boleh lah korang datang ke :

TEMPAT : TAYLOR'S COLLEGE 

Taylor’s College Subang Jaya
Taylor’s College Sri Hartamas
Taylor’s Regional Office

TARIKH : 19 & 20 MARCH 2011
MASA : 10 AM - 5 PM

dekat sana nanti ,
korang akan dapat tahu tentang campus tours , career talks ,  jumpa dengan kaunselor dan macam macam lagi lah ! 

sila LIKE kalau suka

1 pengomen:

SofieyAzwa said...

teringat zaman muda2 dulu..hehhee

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting