Tuesday, March 1, 2011

kesian sangat dekat kucing ni. dia tempang :(

hai ..

kucing ni memang ada dekat asrama aku. dulu masa aku mula2 masuk, dia elok lagi. means dia tak tempang lagi lah. aku letak nama kucing ni baby. hihi

baru baru ni aku tengok kaki dia tiba2 je tempang. jalan pun gitu jelah kan.

dekat asrama aku ni, kucing2 semua kena survive untuk hidup dan makan. diorang kena berebut rebut makanan.

kucing ni tempang, so dia tak dopet la nak berebut2 bagai semua tuu. ada satu hari tu, badan dia terketar ketar sebab lapar sangat. kesiaaaan sangat aku tengok dekat kucing ni.

yang lucunya pun ada gak kucing ni, time ada kucing jantan duk menyiow nyiow tuu nak mengawan. kucing2 lain yg nampak kucing jantan tuu tengah nak memilih mangsa untuk mengawan kan. semua kucing2 tu lariiii macam tak hengat. kucing ni tak boleh lari, si baby ni sampai terkencing kencing sebab nya takutkan kucing jantan nak mengawan dengan dia ni. baby ni muda lagi, budak lagi lah. tak cukup umur lagi nak mengawan.

korang leh bayangkan lah, kesian pun ada gak. tengok baby ni masa nak lari lari dari kucing jantan tersebut.


layaaaan video baby ni. 
cute sangat kucing ni.

*abaikan suara latar tuu*


kucing ni betul2 hati kental untuk hidup.

sekang dia dah lari cam arnab dah pun. hihi . dan lagi satu dia dah boleh berdiri hokeh. 

sekarang, aku ada beli makanan kucing dekat baby ni. yg friskies :) .


sila LIKE kalau suka

1 pengomen:

Bulan said...

sainnye.kat blik bulan pn byk kucim slalu rebut makanan.cian kan. nk halau x sampai ati pn.

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting