Tuesday, March 1, 2011

Sapa yang belum ada chupchurp, SILA BERDAFTAR SEKARANG!

hai ..

korang ada tak churp churp ?

churp churp ni walaupun dengar cam ape tah, cam nak bagi bebudak makan je kan, 
haaa .. jangan main2 .. korang boleh dapat duit melalui churpchurp ni .

churp churp ni kalau bahasa yang mudah nak paham macam ni ,

1. memula korang akan di beri task

2. task tu pulak korang kena lah buat - klik compose . task ni pun ada tarikh luput tau, so cepat2 lah buat ye kalau dah dapat task ni

3. tang ni yang penting . masa compose tu korang make sure kena ada keywoord yang telah di tetapkan.kalau tak ada keyword tuu , memang diorang takkan approve iklan korang.

4. pastu tunggu approve lah. hihi . memang akan mengambil masa dalam a few days jugak la. so sabar sikit oiii !  tetiba korang tengok dekat twitter korang tu ada ads dari churpchurp ni jangan bebuat terkejut ler pulak. 

kesimpulan nya : churpchurp ni adalah iklan yang kamu kena buat . dah buat takkan free je kan. maka kamu di bayar untuk setiap iklan tersebut.


kalau tak faham. sila tanya ye :)


tengok duit churpchurp aku sekarang 


nama penuh lagi tu weh. haha . lawak la pulak aku rasa .

aku tahu, aku punya earning sikit sajooo
korang punya dah beratus ratus kan .

DULU aku punya earnings lagghiiiii sikit . 
kena usaha la sikit kalau nak earnings banyak . tak boleh dah daftar korang senyaaaaap jek. 
mana nak naik earnings tuu

agak agak la kalau korang baru join tu , earning terus nak mencanak bagai kan. 
slow2 earnings korang akan terus bertambah


kalau korang nak join CHURPCHURP ni 

****************


update : korang kena ada twitter baru boleh join churpchurp ni. kalau tak salah aku lah. haha

sila LIKE kalau suka

2 pengomen:

:: noremy bte rahmat :: said...

kena ada tweeter yer?

sophie said...

Nak follow twitter kamu. mane link? Or boleh follow @SofieyAzwa. Nnti follow back

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting