Wednesday, March 2, 2011

Orang gemok macam aku ni kena start diet dah ni. uwww. malas nyaa ...

hai ..
ish ish .. ramai yg cakap aku makin gemox
memang aku pun akui perkara tuu :)

sekarang berat aku dah 70kg kalau tak salah aku lah kan
dulu dulu mesti korang tak percaya, berat aku dulu tak melebihi 55kg pun tau

berat aku naik mendadak ni di sebabkan masa aku kerja dekat pizza lah
aku memang suka dah makan cheese, dan memang sedia maklum yang cheese tu adalah sumber terbesar pembekalan lemak lemak dekat badan aku ni

tambah tambah kalau makan mushroom sup kan,
lagi lah sampai berbukit aku letak cheese powder
sedappp tak terkata woh ..




tengok lah budak gemox ni ^_^
so .. aku pun dah makin gemox
satu je yang aku sedar sekarang,
kalau berjalan jauh sikit, aku mudah semput

dan aku rasa, MEMANG aku kena DIET ! 


tadi, aku ada main games, saja2 je.
nak test sampai mana kemampuan aku



dan result nya adalah cenggini


ini lah result nya .. 
teeeheeee ..


ANDA HANYA SEINCI DARIPADA KESEMPURNAAN 

ayat tak boleh blah betul . 
hihi ..

************************

kalau korang nak layan jugak games ni




sila LIKE kalau suka

15 pengomen:

efa nur said...

waaahh...memang kena diet laa cik sarah nie..hikhik :D

gud luck k..hihi

Ieda Al-Habsyi said...

cheseeeeeee memang sedap! akak pon suko! :)

b a m b a m ' s said...

cik bambam pon nak diet jugakkk~!!! :(

Nik Evi said...

haha.. makan je selagi boley makan, nanti dah saket takley makan macam gini lg

Yann Mazian said...

yann pun serupa gak. badan makin mengembang ni. hehehe. tapi berat tak naik pulak. hairan sungguh. hehe

sophie said...

Selamat berdiet yea kamu!!

sophie said...

Selamat berdiet yea kamu!

sarah mohamad said...

@efa nur

Tengs efa nur :) malas betul nak diet. teehee

sarah mohamad said...

@Ieda Al-Habsyi

best ! teehee. tu yg lemak berkumpul tu kak. hihi

sarah mohamad said...

@b a m b a m ' s

Cik bambam jum diet sama2 . :)

sarah mohamad said...

@Nik Evi

itulah prinsip saya nik :) teehee . makan selagi boleh makan. hihi

sarah mohamad said...

@Yann Mazian

badan mengembang berat tak nauk tak apooo . ni badan mengembang plus berat pun bertambah tambah :)

sarah mohamad said...

@sophie

Tengs sophie :)

khairunnisa ♥ said...

woh.. dah lama tak makan waffle ^_^ good luck sarah ;)

atty's said...

jom kta sama2 diet dik

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting