Monday, April 11, 2011

2 hari tak bukak bloggg. rindu yang amat dah. hiks


seeee ... komen oleh korang semuaaa. hiks
ada dalam 12 je komen yg aku dapat dalam masa 2 hari ni tak bukak blog

baru 2 hari tak bukak blogggg
dah rindu yg tahap melampau dah ... hiks 

tuu baru 2 hari kan .. tak kena dengan seminggu lagi
dah tahap ketagih kot aku nih hiks

dekat entry yang lepas, ada aku mention yang aku akan naik ke KL kan
so .. aku selamat sampai dekat shah alam ni 
aku bertolak dari kota bharu jam 2.50 pagi, sampai shah alam ni dalam jam 9 pagi

perghh! nak tercabut rasa kaki aku ni .. lama sangat duk dalam kereta
pakwe aku yg jadik driver, kalau dia mengantuk aku pulak
tukar2 lah .. hiks

ps : malam aku aku start blogwalking balik ye. :)

sila LIKE kalau suka

21 pengomen:

Miss Tira said...

Rehat yang secukupnya ye. Jangan risau sangat. Tira sentiasa sokong Cik Sarah. :)

icha katariss said...

patut la senyap je..hehe,,bila nak follow icha :)

sweethOneY said...

waaa.. lewatnya bertolak dr KB. tak ngantuk eh :D

jauh kan ktan tuu. penah g sekali rs nk patah pinggang duk dlm keta T_T

sarah mohamad said...

@Miss Tira

miss tira. tengs tayam! really appreciate. bila nak lepak sekali?

sarah mohamad said...

@icha katariss

sory2 icha. lupa pulak nak follow icha. hiks. baru je follow. icha, nape tak boleh nak komen dekat blog icha? dah banyak kali dah try.

sarah mohamad said...

@sweethOneY

betul. letih giler duk dalam keta. alhamdullilah, selamat pergi selamat sampai. hiks

Hanie Puteri said...

Wah banyak komen cik sara.. hikhik..

MiSzy DiaN said...

wahhh ramainya yg rindu kt tuan comel nie.. hehehe..

icha katariss said...

kak sarah-hehe..tak tahu lah..haha! nanti icha chekidaut dessss..hehe:)

sarah mohamad said...

@Hanie Puteri

sebenarnya tak da orang ingat puuun. hiks

sarah mohamad said...

@MiSzy DiaN

omel? *blushing hiks

sarah mohamad said...

@icha katariss

icha, nanti check tau. nak komen2 jugak kat blog icha. hiks

nuralynZAKREE said...

nuralyn termasuk tak tuhh ? huhuk~
my blog dlm proses d habdet yerr sygg :)

icha katariss said...

kak sarah, tak boleh lagi ea..bak boleh je komen.hehe:)

Kancilbiru said...

wiwittt....banyak komen tu...komen ku adakah? ewahh..

apik pehe said...

hehehe..selamat kembali..

MiSzy DiaN said...

dtg jemput tuan blog yg comel ni join lucky draw..
harap sudi :)


http://miszydian.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dian-buat-lucky.html

CahayaCintaIlahi said...

yunk.. ada kat shah alam ke??
wah bole jmpe.. bole jmpe ni..
hehehe ;)

Firdaus Kasim said...

mesti lepas nie entri lagi gempak sbb berehat lama kumpul idea ken? ehhe

Entri paling hot :
6 ciri blog yang bagus"

Redbloodsnow said...

akak lak mmg ari² bukak blog. klo tak...tak tenang jiwa akak...HAHA :D

Miss Tira said...

Lepak?? Hahaha, insyaAllah kalau ada rezeki. :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting