Sunday, April 10, 2011

Earnings CHURP CHURP yang latest ^_^

earnings korang mesti dah mencanak tinggi kan?

hiks .. aku masih cipuuut. tapi Alhamdullilah .. walaupun naik sikit sikit .. tapi tetap ada perubahan.

okay lah tuu, tak boleh lah nak challenge earnings akak red kita iaitu redmummy kan, tapi so far aku berpuas hati lah kot. 


so .. kalau sesapa yang nak masih belum join CHURP CHURP ni .. korang boleh klik >>> SINI! 

nak tengok earnings CHURP CHURP aku yang dulu? sikit weh ..


sila LIKE kalau suka

18 pengomen:

Miss Tira said...

Wah dah banyak tu. Hehehe. Tira tak de Chup Chup ni. Ada Nuffnang je tapi tak tinggi mana pun. Tira tak ambil tahu sangat. Haha.

SofieyAzwa said...

Suka churp churp!

Cik Ezy said...

oo.. xreg pon ngn churp churp..
huhu

blog-tips-kurus said...

sila bagi sokongan moral (kalau nak bagi $$ pon bagus!) kepada saya untuk join.. :-)

sweethOneY said...

churp2 ni mcm naik cepat sket kan dr nuffnang :)

nuralynZAKREE said...

bnyknya...bak sikit..huhu~

Redbloodsnow said...

tu la kan. jeles tgk income churp kak red kan..huhu. so far kak zie punya dah RM132.46 :) alhamdulillah.

akak tggu dh cecah RM500 baru cash out :D

phreak-id said...

Earning paling senang tu. Takyah buat entry takyah serabut otak pk macam2. So, kalau ciput pun takpe la kan kan kan. :)

phreak-id : RM19+ je. Hehe


Terbaru >Special Post : Apa Yang Menarik Tentang Air Asia >Rosdan Keropok Losong @ Ketereh >Kecoh Fenomena Simbol Pelik

sarah mohamad said...

@Miss Tira

miss tira, join la churp2 ni. masyuuuuk jugak. hiks

sarah mohamad said...

@SofieyAzwa

yeah! suka jugak churp2 nih. hiks

earnings soph mesti dah mencanakkk ni kan?

sarah mohamad said...

@Cik Ezy

jom la join churp2 ni ezy. kalau kena caranya masyuuuk jugak. hiks

sarah mohamad said...

@blog-tips-kurus

hiks. boleeeey je.

sarah mohamad said...

@sweethOneY

ah2. tapi saya nuffnang yg lebih sikit. hiks

sarah mohamad said...

@nuralynZAKREE

sikit je nih. hiks orang lain lagi tinggi.

sarah mohamad said...

@Redbloodsnow

banyakkkkkk nye akak zie. *jeles melampau nih. hiks

sarah mohamad said...

@phreak-id

betul tuu. paling senang sekali. banyak jugak earnings tuu. lama2 mesti lagi naik. hiks

A retarded kitty said...

saya tak reti guna churp churp.sampai sekarang ada 4o sen je

CahayaCintaIlahi said...

wah manyaknye kte tak reti la buat churp2 ni ;'((

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting