Sunday, April 10, 2011

bertolak ke KL. dan bermula lah kehidupan sebagai student kembali.

okay. sekarang dah jam 12.40 pagi. InsyaAllah, aku akan gerak ke KL dalam jam 2 pagi kot. kalau tak ada aral melintang lah ye. 

kali ni aku tak naik bus or flight .. aku pergi naik keta .. sem baru ni aku dah kena duk rumah sewa .. jadik kena ada kereta lah. senang nak pergi mana2 kan. tak mo menyusahkan orang lain lagi dah. hiks dan mesti lah pakwe aku yang akan jadik driver nanti. aku .. jangan harap lah .. mana tahu sangat jalan2 ni. bandar kota bharu pun aku boleh sesat .. apetah lagi nak naik KL nih. hiks

yang tak best nya. pasni bermula lah kehidupan sebagai seorang student setelah 2 minggu bercuti. azab buat esaimen, buat test, exam lagi akan terasa pasni. 

pasni confirm rindu amik adik2 dekat sekolah, rindu masak2 dengan adik2, rindu dengan makpak, rindu dengan kampung .. pendek kata .. semua yang ada dekat kampung mesti rindu rinduan.

next cuti pulak nanti bulan 6 nanti. huh! lama tuu weh.

dan .. harap2 semester yang baru bukak ni .. aku makin rajin belajar, rajin buat esaimen .. tak mo lah malas2 pasni. hiks *kantoi .. malas study!


doakan aku selamat sampai ke KL tau ^_^

sila LIKE kalau suka

6 pengomen:

Miss Tira said...

Selamat sampai ke sana. Semoga terus tabah dalam menimba ilmu. :)

Cik Ezy said...

blajo rajin2..
jgn mls2..
hihikk

Redbloodsnow said...

selamat perjalan sarah selamat hendaknya :) Aminnn

sarah mohamad said...

@Miss Tira

tengs miss tira. hiks

sarah mohamad said...

@Cik Ezy

mesti lah rajin2. tak mo lah malas lagi2. hiks

sarah mohamad said...

@Redbloodsnow

tengs akak zieeee :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting