Friday, April 1, 2011

APRIL FOOOOOOL !

hari ni dah masuk 1/4/2011 .. cepat nya masa berlalu kan. rasanya macam baru semalam kita sambut new year. pejam celik pejam celik sekarang dah masuk bulan 4.

bulan 4 ni biasa lah, di kenali dengan bulan APRIL FOOL! tapi sorry, aku memang tak suka sapa2 yang jenis suka mengenakan orang pada bulan ni. lagipun bukan budaya kita kan.

sama je dengan semua program2 tv seperti wakenebeb dan seangkatannya dengan nya tuu, bagi aku diorang tu buat lawak bodoh je!

bulan 4 ni jugak, adalah bulan yang special bagi aku... sebabnya pada 18/4/2011 ni adalah becoming birthday pakwe aku yang ke 25! 

hari tuu, aku ada tweet hadiah apa yang sesuai untuk bagi hadiah untuk orang lelaki. dan ramai jugak yang tweet. kalau wallet, jam, perfume tu biasalah kan. yang tak tahan, ada jugak yang suh bagi IPAD. 

amboii! ipad tuu, mana nak cekau duit nak beli ipad niii? hihi


pakwe kesayangan kuuuu ^__^. senyum simpul nak sambut birthday ni. hihi

jarang aku letak gambau dia, sebab blog ni adalah blog personal aku, jadi semua kisah adalah mengenai aku sajo sajo. kejam kan? hihi ..

baru beberapa kali je aku letak gambau pakwe aku nih. tak lebih dari 5 kali je kot aku rasa.


dan harus lah letak gambau aku jugeee . hihi . stail apa tah amik gambar macam ni. ^_^


sila LIKE kalau suka

5 pengomen:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

amalan org kristian ni...kita lak yg merayakan.eram betul kalau sis terkena dulu.sampai luka jatuh kerusi..huhu

Izyan Masri said...

YES KITA SAMA.YAN PONGGG TAK SUKA KENA PRANK SEMUA NI T_T

Miss Tira said...

Kasi hadiah jam tangan. Hehehe.

sarah mohamad said...

@LM

yeke. cenggitu sekali orang nak celebrate april fool ni. haram. hiks

sarah mohamad said...

@miss tira

jam tangan. elok jugak. hiks

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting