Monday, April 4, 2011

currently sedang DONWLOAD K-DRAMA : OH MY LADY

hai ..


*oh my siwonn oppa! hiks


sekarang aku sedang mendownload citer korean drama bertajuk OH MY LADY.

best tak citer ni ? ada yang pernah tengok tak ?

pelakon utama nya adalah siwon kan, penyanyi dari kumpulan super junior tuu kalau tak silap aku lah.

aku donwload baru sampai dekat episod 6. semua nya ada dalam 16 episod. *pengsan

dah la lamaaaa giler nak tunggu download.

korang ada lagi tak link link yang korang tahu kat mana nak download korean drama ni. aku fanatik/ketagih dengan korean nih.

kalau dah tengok tuu , mesti nak tengok sampai habis je. kadang2 sampai 2 pagi, kadang sampai 4 pagi. aku khatamkan terus drama tuu jugak. punya lah fanatik. hiks

sampai adik laki aku yg bongsu tuu pun duk menengok melonggo sekali tengok korean drama nih. hiks

sila LIKE kalau suka

14 pengomen:

Miss Tira said...

Oh My Lady.. Hehehe. Tak nak cakap. Tengok sendiri laa. Suprise. Haha.

sarah mohamad said...

@miss tira

hiks. mesti best ni kan. :)

CahayaCintaIlahi said...

wah best ke..
ni yg nak p carik gak ni hehe ;))

Miza Yusof said...

dah lama miza tak tengok drama korea. macam best je drama ni :)

asfira aminuddin said...

babe! cerita ni mmg best! tgk tau. ;)

nice blog u have dear ;)

Redbloodsnow said...

WAHH...NI MMG PEMINAT TEGAR KOREAN DRAMA NI. AKAK SO FAR LOM PERNAH LG LAYAN MANA² KOREAN DRAMA..HUHU

sarah mohamad said...

@CahayaCintaIlahi

best cahaya. nanti cari jugak tau. hiks

sarah mohamad said...

@Miza Yusof

ramai yg bagitahu citer ni best miza. try donlot. takpun sekarang ada dekat astro tuu.

sarah mohamad said...

@asfira aminuddin

memang naj tengok pun fira. *pepandai jek panggil fira. hiks

tengs!

sarah mohamad said...

@Redbloodsnow

akak zie. sure kalau layan, mesti ketagih tau!

nur aisya humaira said...

da lme tk tgk drama korean...siti download cite kat link mne???nak boleh???

nur aisya humaira said...

ehh,silap..sarah laa,siti plak..keke..sory..:)

Amirrah Zawani said...

i bukan peminat citer korea.. hehe!! malas nk layan takut ketagih.. :)

sarah mohamad said...

@amirrah

best apa citer korean nih. sekali layan mesti ketagih. hiks

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting