Monday, April 25, 2011

gambar pilihan aku ^_^

assalamualaikum semua. korang sihat tak semua?



minggu ni aku akan di landa ke-busy-an tahap tertinggi. aku ada kurses CCNA untuk discovery 2. aku nak bagitahu kat korang awal awal lagi ni, aku memang tak sempat nak blogwalking. tetapi sesapa yang komen dekat blog aku ni, aku still akan approve semua tuu .. cuma time nak balas jejak tuu aku tak sempat lah. kalau sempat pun, kejap kejap je.



sesapa yang datang jenguk ke blog aku tuu, aku ucapkan berbanyak terima kasih atas kesudian korang tu tau. hiks *tetiba emi kejap. hiks insyaAllah, kalau ada masa lapang nanti aku akan balas jejak korang jugak. sekarang pun, kalau aku free ada pun aku blogwalking cuma secara randomly lah ye.



hari ahad lepas, aku ada amik gambar sikit2. saja terasa nak photoshoop macam artis weh! hahah .. dekat entry ini aku ada mention kan yang aku tak pernah pun merasa nak photoshoot tuu, tetapi alhamdullilah .. ada jugak kawan aku yan ajak join diorang. hiks malas lah nak taip panjang2.




*entry ni penuhhhhh dengan gambau2 yang boleh membuatkan korang muntah hijoo dan seterusnya rasa nak berguling guling di atas tanah juga mungkin senak perut kerana terlalu kuat sangat ketawa kerana owner blog ni membuatkan dirinya terasa seperti model. hahaha.  tapi kalau nak tengok jugak takde sapa yg nak menghalang. T___T*



GAMBAR PALING CERIA


ntah pape aku berbaring atas tuu, aku rasa diri aku tuu ceria sangaaaat. hiks



GAMBAR PALING SEMPOI


ni bukan sempoi, ni sempao. haha  hoho .. chubby nye aku.




GAMBAR PALING GEDIK


gedik semacam nak stail jelir jelir lidah pulak. hiks



GAMBAR PALING 


jeling menjeling ku memandang .. ha .. sambung sambung kalau berani


aku dah mengantuk, nanti aku akan update lagi okeh. saksikan dulu gambau tak sedar diri yang kat atas ni dulu okeh. sambungan nya nanti aku akan update erk .. kalau rajin lah ye. hiks

sila LIKE kalau suka

16 pengomen:

sherah said...

ternampak terpandang ehehh :P hehe wah sherah pon ta pena fotoshoot ni hehe

SofieyAzwa said...

Suka gambar paling ceria!! Lawaaa

Miss Tira said...

Gambar ni kat mana ye. Waaa, macam model tu. Huhu.

Izyan Masri said...

GAMBAR NO 1 TU SEMPI JE.COOL LAGI.SUKA2.THUMBS UP ! :D

mykhalis said...

heheh..malu I sorang je lelaki komen di sini

CahayaCintaIlahi said...

eh2k comel laa.. ;)

CahayaCintaIlahi said...

hek hek comel la ;)

Liza Razak said...

comel tau !!

Bulan said...

wah2 leh kalah kan kak nurul badiah nie.ehee

apik pehe said...

hahaha..apik dah sambung dah ni jelingan..hahaha..
apik x pnah ader lg photoshoot gambar sendiri

rara pinkmafia said...

wahhhh piccy yg sgt2 santai santai....cantek..

Sharinginfoz said...

hidup mesti ceria2 kan

Ajeyy Rawk said...

assalamualaikum ..
walaweyy ! sempoi r akak ni berposing ! boleyy dah jadi model nie .. huhuhu

b/w here ^_^

p/s : check my latest entry :) :

5 Sebab Kenape matapelajaran sejarah membosankan !

Gempar !! Pocong melompat di KB Mall !

Redbloodsnow said...

1st pic yg berbaring tu smart giler weh dik. ailike!

Anis anak wong said...

cik sarah....model ea? hahaha..bdwy..thnks yaa..i follow u bck neyh..hehe

EYFAalias said...

cantiknya bajuuuuu. JELES :(

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting