Wednesday, April 27, 2011

pergh! 1st time aku rasa best tengok video klip. MEMANG TERBAIK!

Assalamualaikum :)


selalunya aku malas nak layan video klip artis2 ni, sebab aku malas nak tengok video klip yg ntah pape lah. aku lebih suka download mp3 dan terus zapppp terus dengar sajooo. selalunya video klip memang tak menarik hati aku untuk menengoknya. aku rasa macam video klip tersebut biasa2 saja. takde yang menarik pun.



tapi tetiba hari ni aku tergerak hati nak tengok video klip najwa muhyiddin tuu .. ramai dah yg cakap lagu u got to go go go tu best. dan MEMANG BEST weh! video klip lagu tuuu memang menarik hati aku ni. aku rasa lain dari yang lain.



pengarah untuk video klip ni adalah Ghaz Abu Bakar *Ghaz Abu Bakar ni pun henseeeeem weh! produksi yang membikin video klip ni pula adalah the media hustle (facebook). klik untuk tengok lebih banyak lagi video klip yang best giler!



aku tak tahu lah kot2 ada lagi yang buat cenggini, tapi aku tak kira aku nak jugak cakap ni baru 1st time aku rasa video klip terbaik yang aku pernah tengok! bagi aku lah ye. bagi korang aku tak tahu lah. hiks





i love u lah najwa! lagu best, macam broadway + classic pulak. pulak tuuu ada AFIQ MUIZ AZMAN SHAH yang suuuuuuper henseeeeeeem! kencang! dia yang jadik partner najwa dalam video klip tersebut. 





klip video yang kedua best bagi aku lah ye adalah ......




yang ni adalah video klip dari Alyah! lagu Kisah Hati. alyah kat sini memang mantap. lagu best. penceritaan dalam video klip pun best. mekap, *siyes, mekap Alyah sangat cantik wooo. tak tipuuu. wardrobe pemandangan semua nya bagaikan sebati dengan lagu. ceeewah! hiks tapi siyes aku suka alyah yang ini. ada REMY ISHAAAK amboii! peluk2 dengan remy noh! remy pun ada menangis kot dalam video klip ni! 

sila LIKE kalau suka

11 pengomen:

SofieyAzwa said...

Satu lagu pun Sofiey tataw.. Hahahha. Ketinggalan zaman lak rasanya

wida said...

tq sudi singgah blog sy:)

Zura said...

xpenah tgk lg...alyah tu ambik remy ishakkan model tuk video clip dia kan..

Miss Tira said...

Najwa tu anak naib perdana menteri tu. Hehe. Ada bakat. Hope dia tak terbabit dengan kontroversi yang memalukan.

wahida said...

aiyak...kat opis tak leh tgk video bagai...nnt nak tgk kat umah la...minat kat najwa tu...

b a m b a m ' s said...

suka jugak VC alyah tuhhh!

sbb ada remy ishak!hahahahah.. :D

CahayaCintaIlahi said...

wah mmg gempak dan best la sarah..i like it.. ;)

HonEyBuNNy said...

BEST!!!

terbaik la...

Redbloodsnow said...

terbaik dari ladang! hehehe

ilanilyana said...

mmg terbaek lah!

p/s : baju tu beli dekat Nazminas Collections dekat fb. search ok ;)

[sutera kasih] said...

owh tidakkk remy ishak !!hehe

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting