Wednesday, April 27, 2011

JOIN CONTEST SENANG SENANG MENANG. let our dream come true ^_^

assalamualaikum :)


korang dah makan ke belum? kalau belum makan pergi lah makan sekarang. time ni korang mesti dah lapoooor yang amat kan. ciss! *niat nak suruh korang jadik gemok macam aku jugak. hiks 




jom kita join contest SENANG SENANG MENANG oleh DIGI ni. memang senang puuuuun nak memang cuma itu lah, bergantung kepada rezeki lah. kita mencuba je, tapi mana tahu sudah ALLAH kata kereta tuu rezeki kita, maka kita lah yang menang. hihi 



sebelum tuu, aku tunjuk dulu kereta apa yang akan di menanagi. 



weekly prize okeh! minggu ni aku menang, next week ko pulak menang. mane ler tahu kan ... hihi HONDA ni beb! hondaaaaa ni beeeeeeb!




yang korang hanya perlu buat adalah meeeeeemang mudah sajooo. aku pun tak terfikir mudah cenggini nak di jadikan contest. 


How do I participate?Step 1Send ON WIN to 2882 to subscribe to the content service and participate in the SMS Trivia Contest. Once subscribed, participant will receive 2 contents per day - one charged at RM 3 + one free.

Step 2Answer as many questions as you want via SMS over the next 24 hours. Each question is FREE and each answer is 10sen per SMS reply.Each correct answer will earn you 1 point. Bonus questions will garner 5 points! The participant with the highest accumulated points for the day and for the whole game week wins! 



haaaa .. macam mana, mudah kan. aku ada 1 nombor digi yang aku memang tak guna untuk sesapa pun, nombor tuu lah yang aku guna untuk participate contest ni. hihi ....





hadiah lain puuuun banyak weh. korang jangan risau. amik satu sorang pun dah cuuukup. hihi ... ada Apple Ipad, ada WayWay GPS. semua ni hadiahnya adalah weekly okeh! setiap minggu selagi contest ni masih berjalan, korang still berpeluang untuk menang. yeeehhaaaaa!



klik sini untuk lebih lanjuttt! klik klik klik.

sila LIKE kalau suka

17 pengomen:

CahayaCintaIlahi said...

goodluck sarah ;)

Miss Tira said...

Waaa Cik Sarah pun masuk juga. Hebat. all the best and good luck keyh.

Cik Ezy said...

kalo menang kete 2 mmg terbaek la.. sape xnk kan..
hahak

ieda said...

gud luck dikk .. mana tahu rejeki :)

Izyan Masri said...

NAK MENANG KERETA TAPI SAYANG KREDIT.WUWUWU T_T

Bulan said...

senang ke yunk nk menang nie.nati kn kedit je abis.eheee

E F A said...

gud luck to u.. nak join gak la pas ni..

Far8 budak baik said...

waaa..aku ade no dg gak...
nak ikot..nak kete tu..
hahaha

Redbloodsnow said...

haaa jom kita join ramai²...mane taw untong² leh vroommm vrooommmm drift gune keta tueee :D

sarah mohamad said...

@CahayaCintaIlahi

tengs cik cahaya :)

sarah mohamad said...

@Miss Tira

tengs miss tira :)

sarah mohamad said...

@Cik Ezy

yelah. sapa taknak keta free2 kan. hiks

sarah mohamad said...

@ieda

haha. ituler kak, mana tahu rejeki saya menang kereta. hiks

sarah mohamad said...

@Izyan Masri

hiks. itu ler dear. saya hantar sekali je. kali kedua tidook ler. hihi

sarah mohamad said...

@Bulan

hiks itu ler yunk. saya hantor sekali je. nak jimat kredit gak. hihi

sarah mohamad said...

@E F A

tengs dear efa :)

sarah mohamad said...

@Far8 budak baik

joooom join sama2 :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting