Thursday, April 7, 2011

JIWA KACAU 1ST ANNIVERSARY GIVEAWAY


*kalau nak join jugak sila klik banner dekat atas tu ye. direct link ke blog jiwa kacau.

kali ni aku me-rajinkan diri aku yang makin gemox ni untuk join giveaway dari blog jiwa kacau sempena 1 tahun penubuhan blog tersebut. 

syarat-syarat giveaway ni :

  1. Buat satu post tajuk macam kat atas nie…
  2. Copy banner dan letakkan ke dalam post… Link kan banner ke post nie…
  3. Buat satu entry simple dan make sure ade name blog Jiwa Kacau dan di linkkan ke post nie atau blog nie…
  4. Tag 5 orang blogger lain…
  5. Copy banner dan letak di sidebar (tak wajib)…
  6. Follow blog nie (tak wajib)…
  7. Follow Facebook fan page (tak wajib)…
  8. Follow Twitter (tak wajib)…
  9. Tinggalkan link post penyertaan anda di kotak komen di bawah
syarat nya pun tak lah susah sangat. semua orang layak dan mampu untuk meng-joinkan diri aku rasa.


aku nak tag secara random yang baru komen dekat blog aku okeh 


hadiahnya adalah :

  1. Satu domain percuma dan hosting 1GB Storage dan 10GB Bandwidth selama setahun…
  2. Satu domain percuma selama setahun…
  3. Hosting 1GB Stroge dan 10GB Bandwidth percuma selama setahun…
amacam? menarik tak? 

jom reramai join sekaki. mana tahu rezeki korang, kalau rezeki aku .. dapat lah aku buat sarahmohamad.com. best jugak kan. hihi


sila LIKE kalau suka

4 pengomen:

Miss Tira said...

Wow dapat domain percuma ye. Hehehe. Erm, nanti Tira akan buat InsyaAllah. Semoga anda berjaya ya. :)

Cik Ezy said...

eh.. cik ezy kene tag..
hehek..
mekaseh2..
gud luck ye!

sarah mohamad said...

@Miss Tira

tengs tira. really appreciate it. Auww!

sarah mohamad said...

@Cik Ezy

tengs cik ezy. buat tau :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting