Thursday, April 7, 2011

Jom main game ni .. kalau reti main, DAPAT HADIAH ooooh!

kali ni jom kita main game tumbuk tumbuk. hiks

kalau korang tengah angin kat sesapa ke, rasa nak belasah orang .. ha .. jom try game nih .. gerenti lepas belasah game ni .. korang akan puas hati. hihi

pemenang yang dapat markah tertinggi bagi SETIAP MINGGU of course dapat hadiah, bukan nya korang main sesaja ni. hadiah pun dapat weh. 

hadiah nya pun grand2, bukan cikai2 yang biasa tuu. 

ni ha .. dekat bawah hadiah nya. 




memula korang kena lah LIKE dulu, kalau tak LIKE nak terus kan macam mana kan. hiks



lepas dah LIKE akan keluar lah cenggini pulak

*sila perhatikan tempat yang aku dah petakkan tuu

first korang kena lah pilih nak bahasa ke atau nak english. memula aku pilih english, pastu aku pilih melayu pulak. better yang melayu, mudah paham. hiks *aku kan melayu tuuuuulin.

second pulak korang kena baca cara bermain tuu. kalau tak tahu cara, nak main macam mana kan.

dah third baru lah boleh mula main


sebelum dapat main game, korang kena ajak kawan korang dulu.

tapi bukan untuk lawan2 dengan kawan2 korang ye. just ajak2 je. kalau dia taknak main, takpe.

korang kena ajak at least 3 orang. *ada dekat tempat yg aku petakkan. 

aku ajak adik aku, pastu kawan sorang. 



haa .. ni lah permainan nya. 

korang kena tumbuk sesapa yang nak amik choclairs korang tuu. 

once budak yang baju biruu tu amik, korang FINISH! 

kalau dah kalah, tapi korang nak lawan lagi .. korang boleh try lagi main sampaaaaailah korang puas hati dengan markah korang. 

okay , paham tak?

**********************************


ps : sapa berani lawan dengan aku. markah aku daht tinggi ni weh.



sila LIKE kalau suka

9 pengomen:

Cik Ezy said...

comel je game ni..
nk try maen la..
hihikk

Miss Tira said...

Hehehe, Tira dah lama ni tak buka FB. Nanti kalau rasa nak buka FB Tira nak try jugalah.. :)

sarah mohamad said...

@Cik Ezy

sila sila sila try main jugak. hiks

Amirrah Zawani said...

nti i kompem lawan markah u punya.. chewahaha!! =p

kak ina kl (2) said...

mana tak leka dgn fb..ashik ada ajer contest menarik kan..

betul kata kamu..kalau tak brp sedap tapi owner peramah terubat gak rasa hati.

sarah mohamad said...

@Miss Tira

tira nih. baru nak add tira dekat FB. hiks

sarah mohamad said...

@Amirrah Zawani

boleh boleh mirra. mesti i challenge punya. hiks

sarah mohamad said...

@Amirrah Zawani

boleh boleh mirra. mesti i challenge punya. hiks

sarah mohamad said...

@kak ina kl (2)

tiap2 hari ada je contest yang best. tu yg leka kan. hiks

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting