Sunday, April 3, 2011

lepas hujan, aktiviti time bercuti.

minggu lepas, cuaca dekat kelantan ni asyik hujaaaaan je. nak keluar pun malas. 

dalam 2 hari hujan tak berhenti hujan .. start hari jumaat hari tuu .. dah start panas balik. tapi petang ke malam mesti hujan.

hari ni .. bangun pagi *pagi aku tu dalam around jam 10 ke atas ye* hiks aku bangun tuu, panas betul, panas yang amat rasanya.

terus aku amik baju, letak dalam mesin basuh. nak jemuuuur baju best time panas2 cenggini. 

aku bab jemur baju suuuukooo je, nak lipat kain baju semua tuuu .. amat lah malas sekali rasanya. mencik. tak suka lipat baju. jemur baju rajin. hiks sejenis penyakit kah cenggini. hiks

harap panas ni sampai ke petang lah ye.

tugas hari cam biasa, amik adik2 sekolah, masak pastu kemas rumah. petang tengok tv, malam online kejap blogwalking gitu, pastu tidur.

selama 2 minggu ni begitulah kehidupan sesorang pelajar yg sedang bercuti. buku ke nota ke hapa memang aku takkan sentuh, time cuti memang bebetul aku cuti lah.

lagi satu, main dengan kucing aku. time aku duk online ni lah dia nak sibuk2 jugak. kacau betul.


tengok tu si snow. aku duk blogwalking pun nak bertenggek atas letop aku ni. sibuuuuuk je snow ni. ha .. geram betul! eh .. blog sapa tuu .. sapa owner blog tu sila ngaku kat komen. hiks

sila LIKE kalau suka

4 pengomen:

khairunnisa ♥ said...

salam..

sarah! haha.. comel je kucing tu dok atas keyboard..

wee, baru perasan ada sticker hello kitty kat situ.. ^_^

Miss Tira said...

Cuti sakan naa. Hahaha, selamat bercuti ye. :)

Bulan said...

sara tgh cuti ke skunk?smpai bile?
eheee

cumil je snow bertenggek kt lappy tue.

Miza Yusof said...

meow meow duduk kat lappy. khusyuk je. tengok apalah tu. hehe :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting