Sunday, April 3, 2011

sapa PEMENANG ANUGERAH BINTANG PALING POPULAR 2010?

agak2 korang sapa nanti yg menang ABPH11 ni?

ish .. aku tak dan nak tengok malam ni .. aku keluar, baru je balik ni. pastu macam dah lewat je nak tengok, terus tak hado mood. hiks

eh .. mintak2 abang jijan aku yg menang. hiks. aku minat dia lah sejak akhir2 ni. sejak keluar tagline ce citer ce citer nih.

UPDATE : SHAHEIZY SAM yang menang ANUGERAH BINTANG PALING POPULAR 2010!

tahniah! walaupun bukan abang jijan aku, tapi sam pun aku minat jugak. hiks .. jadi tak terkilan sangat.


uwwwuuu . hensem nya. tahniah sam! 



sila LIKE kalau suka

14 pengomen:

.:padie_eyla:. said...

nak cakap jugak, 'yawwww.! ensem nye diaaa!' :D

Miss Tira said...

Abang jiran.. Siapakah?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

amboi...macho nyer sam...tergoda gadis2 melihatmu..ahakss

Bulan said...

suke suke suka sam! eheee

FahmiE said...

sam handsome kerr..

sarah mohamad said...

@.:padie_eyla:.

hensem nya sam! hiks

sarah mohamad said...

@Miss Tira

abang jijan lah. zizan raja lawak tuu. nama manjo kot. hiks

sarah mohamad said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

SAM henseeeeem akak LM!

sarah mohamad said...

@Bulan

hiks. tengs bulan tayam.

sarah mohamad said...

@FahmiE

hensem la jugak. hiks.

Miza Yusof said...

TAHNIAH SHAHEIZY SAM :)

perondajaketbiru74 said...

sam mmg layak menang sebab byk movie die meletup lagi pun die tak banyak scandal n gossip.

sarah mohamad said...

@Miza Yusof

hiks :)

sarah mohamad said...

@perondajaketbiru74

ah2. betul peronda. mana ada pernah dengar gossiping about sam kan.

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting