Wednesday, May 25, 2011

AKHIRNYA dapat jugak BE.

Assalamualaikum! 



setelah sekian lama aku menunggu .. around dalam few weeks jugak la, Be aku ada 1 je, selepas yang lain semua dah jadik metered. alhamdullilah, be yang first tuu bertahan agak lama jugak la, dengan earnings yang tertinggi aku dapat setakat ini. tapi tak hado lah sampai puluh2 je pun. sikit sangat kalau nak dibandingkan dengan orang lain tapi bagi diri aku sendiri, aku dah bersyukur sangat. 



Alhamdullilah ... bagi aku rezeki. be yang kedua adalah dari DiGi WWWOW Awards. hope yang ni dapat bertahan lama jugak la.hiks *iklan kejap, korang dah vote? 




yelah. mana ada orang nak bagi duit free2 je kan just dengan hasil berceloteh sampai lenguh tangan menulis entry yang hentah pape macam aku ni :) walaupun just menulis entry je, tapi kena ada usaha jugak. lain lah blogger otai, buat entry pun sampai beratus orang komen. aku tidooook gitu. aku usaha sikit2. naik pun sikit2.




walaupun bukan semua blogger yang kenal, tapi alhamdullilah .. setakat ini ada je kawan yang aku kenal melalui dunia blogging ni. terima kasih kepada semua *bajet fofuler kot yang sentiasa menyokong aku selama ni dan kepada yang baca entry aku kepada yang komen semua. aku hargai sangat.




malu lah dekat orang lain. sebab tu aku tutup earnings tu. sebab ciiiipuuuuut!


sila LIKE kalau suka

13 pengomen:

SofieyAzwa said...

Jeleeeesssssssssssssssss

Ardini Humaira said...

whoaaaaaaaaaaaaa! tahniah tau!

Ieda Al-Habsyi said...

yeahhhhh! best2 :)

EYFAalias said...

wow. congrats :)

WuMing said...

sikit-sikit lama-lama jadi bukit... Tapi kadang-kadang... sikit-sikit lama-lama bukit pun boleh licin...Hai...dah follow WuMing ker?

Khairul Antasha said...

hehe..nanti byk la tu...

:)

krole said...

wuahh!!! tahniah wak!!!

si tuan putri kiUt said...

sikit2 lama2 nt jadi bukit laaa tu...:D

Cik Ezy said...

xprnh dpt..
=(

icha katariss said...

orang kaya baru! haha!
guuddddddddddddddddddddd :)

Amirrah Zawani said...

tahniah.. kena update selalu la :)

tomatokering :) said...

err nuff dah tak gerak..huk

Redbloodsnow said...

ni lah yg akak nk jeles ni. sbb akak dh 3 bulan takde BE :(

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting