Wednesday, May 25, 2011

makanan orang bujang yang duk rumah sewa = SARDIN!

Assalamualaikum.


memandangkan jam dah menunjukkan ke tengah hari, maka wajib lah ada *wajib keee? entry mengenai makan makan makanan sajooo.nak bagi korang menelan nelan air liurs sikit. huahua ..




buh kentang sikit. peh! sedap nyaaa ...





kasi zoom sikit . hiks


duk rumah bujang macam ni lah. walaupun sekadar sardin, tapi tetap menyelerakan. tak pernah pulak tak habis kalau aku makan tuu. haha. kalau bukan sardin, lagi satu resipi orang bujaang iaitu telur goreng. kalau up sikit, jadik lah telur goreng kicap takpun  telur goreng sambal pedas. huahua.


ops! nak lunch nii :P


sila LIKE kalau suka

24 pengomen:

si tuan putri kiUt said...

wahhhhhhhhhhhh....rajinnyerrr...walaupun simple kannn..... ahkak ni dah lama tak masak....bila tgk niii tetiba je balik nt nk masak macam2...hehehe

BudakCHOCO Official Blogger said...

sedapnyerrrr :)

SofieyAzwa said...

Suka sardin! Sedappppppp

Cik Ezy said...

sardin pon sedap kalo masak sndiri..
haha..
puas ati mkn..

Izatie said...

Nampak sangat sedap ^____^ Lagi lagi makan time panas perghh . And cicah dgn roti pon best . Heh .

Ardini Humaira said...

dni suka bersardin gak hehe

Miss Tira said...

Ada juga rezeki buat alas perut. Simple-simple tu yang sedap.. :)

CintaZulaikha said...

seb baik da masak, masak lemak cili api tadi~~kikiki

jadi tak la terliur sgt..

dlm ati kata lain..kikiki

Aimi dan Pakcik Hashim said...

dah 4 tahun makan kat luar ja

WuMing said...

Nampak macam hangit saja....;)

azalia hjsalleh said...

beselah tuh
kalo dpt makanan simple cm tuh pun dh sedap sgtttttttt

Amirah Adnan said...

nak sardin dua mangkuk!

psst pstt.. tapi mira penah dgr org ckp dalam sardin ade letak katak.. kekekeke!:p

sarah mohamad said...

@Amirah Adnan

teruknyaaa! sapa pernah cakap macam tuu?

sarah mohamad said...

@WuMing

tak hangit. tukang masaknya adalah pro *amik hati!

Indah Mulya said...

fuhhhhh..layannnn! sardin pn sardin lah..bila tumis, taruk ubi, grg telur mmg mkn tak tgk kiri kanan da =p

sue. said...

lapar..T_T

Bulan said...

sardin tue sedap! xkisah la simple ke mabeles ke.asal kenyang kan?

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

tak pernah campur kentang.. nak cube la macam ni. ehehehe.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sedappp

[sutera kasih] said...

sardin lauk utama sahur masa kat hostel musim bulan puasa hehe

Amirrah Zawani said...

sekali skala makan sardin sedap gak kan :)

cik azeya said...

wuu lapar. dah lame tak makan sardin! -_-

tomato said...

tu pon nikmat dah tuh .. ;p

Redbloodsnow said...

baru lah akak realized yg akak lama dh tak mkn sardin..huhu

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting