Monday, May 2, 2011

aku ketagihan ......

......... COKLAT!


haha ....eh, Assalamualaikum di hari cuti ni. korang suka makan coklat tak? kalau suka, coklat apa? aku memang! coklat memang kena ada dalam handbag aku.


bukannya aku makan semua. contohnya kalau aku duk tunggu bus, aku makan sikit. asal free je aku makan lah. sampai lah habis.


jom pekena cadbury's dairy milk. aku suka yg mixed nuts. suka yg ada kekacang :)

incik boyfie pun dah tahu style aku cenggini. soo .. kalau dia nak datang jumpa aku, ada lah kadang2 dia belikan jugak. hiks

sila LIKE kalau suka

10 pengomen:

SofieyAzwa said...

Ferero ROcher paling sdap! Hehehe

Cik Ezy said...

cik ezy pon suke cadbury!
nyummy!

Zura said...

suke coklat tp skrg nie senang sgtlah sakit perut kalau makan coklat...

cik azeya said...

ade satu coklet tu, lupelah name dia. crunchy kot. sedappp. hihi

sherah said...

sherah suke chokelat!!!

cik ubi said...

kolestrol kolestrol..hihi

Miss Tira said...

Apa jenis coklat pun Tira suka. Tapi suka yang black cokolat tu. Yang pahit-pahit manis tu. Fuh, nikmatnya.

cikpuanhady said...

cokolat memang sodappp..nyum..nyum..

Blogshop kami :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS GA

Belog kami :Notre Belle Histoire

apik pehe said...

hehe..cadbury tuh..apik selalu makan..tapi x selalu beli..hahaha

CahayaCintaIlahi said...

wah i lOIke cekelet
mr BH kte pun slalu kasik
choki2 hehe ;))

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting