Tuesday, May 3, 2011

aku dah buat tudung stail Hana Tajima. yeay! orang lain dah lama buat, aku baru nak try2. hiks

korang dah makan belum? kalau belum, sila lah ye pergi makan dulu. nanti perut kosong. susah pulak.





dulu.



aku pakai tudung Hana Tajima tak jadik <<< klik link tersebut kalau nak tahu macam mana dulu aku pakai. hiks sumpah! rasa macam malu jek, sebab aku pakai tak jadik2 jugak. macam muka tak menjadik je time tuu. hihi




sekarang.



dah boleh berbangga lah weh. aku pakai dah jadik. dah macam orang normal yg lain. hihi ni pun aku tengok tutorial dekat blog ni. siyes! blog ni memang banyak tutorial yg bagus2. aku hari2 jenguk blog tersebut. dah la owner dia ramah yang amat kot!!





nak tengok tak gambau besar gedabak aku? *kalau korang cakap taknak pun, aku nak post jugak! hiks gedik tak?




macam mana? jadik tak? 



sila LIKE kalau suka

9 pengomen:

Far8 budak baik said...

jadi jadi..
lawa lahh..
ti ajar kn aku lakk eh...
ngahaaa =p

Ieda Al-Habsyi said...

haa..dah jadi tu diknon, tahniah! :) hehehe

CintaZulaikha said...

cantek2...:)

sarah mohamad said...

@Far8 budak baik

boleh je. nanti aku akan ajar ko nye :)

sarah mohamad said...

@Ieda Al-Habsyi

hihi. tengs akak :)

sarah mohamad said...

@CintaZulaikha

tengs cinta zulaikha. :)

Dayana AZ said...

jadiii lah :) ! comell :D
dayana nk try, tapiii tak jadi2 je :P seganla.. pakai tudung bawal je senang last2 :P lalala

CahayaCintaIlahi said...

jadilah jugak
hehe nk try tp
tak brani ;)

.m y z. said...

ziema penah try buat style hana tajima. guna video maria elena. tak jadik T__T haha. mybe shawl tak sesuai kot.

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting