Sunday, May 1, 2011

selamat bercuti dan selamat hari pekerja kepada semua :) ada gambar gedik. hihi

Assalamualaikum korang!



ish! best nyaaa dapat cuti selama 3 hari. walaupun 3 hari je, tapi okay la dari 2 hari tuu. hiks dapat tambahan 1 hari pun dah cukup. hiks korang takde keluar jenjalan kat mana2 ke? minggu gaji ni kot! hihi



aku hari sabtu aku keluar ke uptown shah alam jelah. fuuuuh! ramai giler yang amat dekat sana. nak cari parking pun aku kena round dekat 5 kali baru dapat parking. nak jalan pun masing2 kena bahu masing2 kot! aku beli seluar jeans je dekat uptown tuu. nak pakai yang ori tak mampu, tiruan je yg mampu. hihi 



kawan aku pun ada ikut sekali, dia nak beli cardigan dekat salah satu kedai dekat uptown tuu. yang aku geram nya, tuan kedai tuu . dah la nak mintak kurang pun tak boleh, pastu mukaaa masam maha dahsyat! tak tengok pun dekat muka customer ni kot. kalau aku memang aku takkan beli dekat kedai cenggitu. kalau tak dapat bagi kurang pun, muka tuu manis la skit. ni nak cari rezeki muka masam giler. kawan aku terpaksa beli juga dengan tuan kedai masam tuu, sebab dia jenis yg 'besar' dekat kedai lain takde dah saiz. kalau aku, memang aku takkan beli punya. nak ajar sikit.




sambungan dari gambar pilihan aku




macam pro tak? *sila lempang!





meniarap atas rumput.



nak tengok gambar gedik tak?  

scroll bawah lagi okeh!









































gambar candid

haha .. aku yang depan tu. aku rasa aku gedik kot dekat gambar atas ni. hahah


sila LIKE kalau suka

12 pengomen:

Cik Ezy said...

td cik ezy pon ade jmpe jurujual muke masam..
hahakk.. geram je..
kalo boleh nk lempang die laju2.. keh3..
comel gmbr!
=)

Bulan said...

leh jd model freelance da nie sarah.ade bakat tue.eheee

Zura said...

sukelah 2 gambar yg atad tue..stylo je..

Far8 budak baik said...

nnti kita jumpe kat uptown shah alam tu wehhh...
hahaha
slmt hari pekerja =)

krole said...

wuahh canteknye gmbaq wak tu!!! ada bakat ni~nice

Izyan Masri said...

LAAAH.CIK SARAH PON KAT SHAH ALAM KE ?BARU TAU XD

sarah mohamad said...

@Cik Ezy

haha. lempang laju2 terus. hiks

sarah mohamad said...

@Bulan

bakat ntah kemana. hiks

sarah mohamad said...

@Zura

hiks tengs zura :)

sarah mohamad said...

@Far8 budak baik

boleh je. nanti ko msg kat aku. hiks

sarah mohamad said...

@krole

hahaha. tengs krole :)

sarah mohamad said...

@Izyan Masri

ah2. belajar ciast dekat shah alam la dear :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting