Tuesday, May 10, 2011

kenapa jadik macam ni? why?



Assalamualaikum :)


dah lunch korang? aku diet * nak jugak bagitahu aku diet. kuikui


ish. aku tak tahu ler kenapa dekat dashboard aku jadik macam dekat pic atas tuu. aku dah try refresh banyak kali. dah pun buat sign off and sign in balik. tapi still jadik macam tu jugak.


korang pun ada ke yg jadik macam aku? aku dulu2 selalu jugak jadik cenggitu, tapi lepas refresh akan keluar balik blog followers tuu. kali ni tidoooook! dah seharian suntuk dah kot! 


atau adakah ni di sebabkan oleh blogspot tak? sampai entry ni dah di publish, dashboard ni masih tak okay lagi.


ps: kepada yg komen aku dekat entry hot tuu, aku tak sempat lagi nak jengah balik okay. malam ni nanti aku akan bw ke blog2 yang telah bagi komen dekat blog aku. tengs korang! tidak lupa, terima kasih kepada yang telah bagi respon negativ mahupun positif. :)


update! dashboard aku dah jadik macam sedia kala. rupanya just sign off dan sign in balik.

sila LIKE kalau suka

11 pengomen:

♥e'in♥ said...

e'in pon kena cmnie gak.. :(

CintaZulaikha said...

saya pon salu jadik camni, tapi tak ada apa pon jadik, sb lps tu ada balik..salunya line tarak je jadi camtu..takpon line lembab~~

jgn risau ek....

rubi @ cawan2 said...

refresh je smpi lebam. hehehe..

>thnks singgah~

emeera asnary said...

sama lah! penah kene gak. tp x bahye. mbeyh intrnet lembeb jek kn?

Miss Tira said...

Ramai dah kena perkara ni. Masalah teknikal je tu. Tapi lama-lama okey laa tu.

khairunnisa ♥ said...

sarah, semalam orang dapat macam ni gak. tapi lepas tu, orang refresh, logout sume.
pastu sempat tidur 3 jam ^_^ bangun bangun je dah okay balik. hehe.
try klik huruf2 di tabs cari web,
automatik kan kuar link blog yang kita pernah baca before ni.
lama lama ok lah nanti :)

Aimi dan Pakcik Hashim said...

blogspot kadang2 bengong jugak

Nica said...

penah gak jadi camni, tapi lepas refresh dekat 10x okey la :P

Arpiiz said...

entah lah, rasa nya kita punya okay je..

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

blogspot gilo. memang selalu jadi macam ni jugak. sebab dah follow banyak blog kot.. tu yang bengong.

Diba said...

owh..saya pun pernah terkena cmni. cuak gak mse tu..huhu

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting