Thursday, May 19, 2011

Maafkan aku, tak sempat nak bw lagi ke blog korang! *cuma update je sempat. hiks

Assalamualaikum dan selamat pagi! 



baru bangun tidur pagi ni terus haku bukak blog. rindu weh. dah 3 hari rasanya aku tak bukak! walaupun aku ni bukan jenis yang blogger tegar tapi ... 3 hari tak bukak bagi aku ter-lah-sangat-laaaaaama. hiks. paling2 kurang pun sekali sehari aku mesti bukak jugak. tengok2 komen dan kalau sempat aku balas balik. ni dalam sejarang ni weh. 3 hari berturut2 aku tak bukak. juga tidak berhapdet blog aku ni. *aku syak BE aku rasanya semua nya dah jadik metered kot. semestinya trafik menjunam jatuh. sobs




minggu ni memang aku tak sempat nak bw ke blog2 korang. sorry again. busy yang ampuuuun. dengan presentation lagi, dengan esaimen yang berlambak2 lagi, kalau free pun, tak sempat jugak nak jengah2 blog korang sebab ada hal yang lebih penting yang kena di utamakan :)




hari tuu cuti wesak pun, aku bukan ke mana2 pun. duk lepak2 rumah. nak keluar malas. jam yang hamat weh KL ni.dah la panas. kalau aku keluar pun, malam2 sikit baru nak keluar rumah. siang2 ni, malas lah. walaupun aku bukan puteri lilin ni, tapi kalau kena matahari yang terlampau panas tuu, boleh pening2 jugak kepala aku ni. tu yang menjadikan aku malas nak keluar. *juga menjadik sebab aku malas nak hapdet, sebab takde keluar ke mana2 kan. jadik takde idea apa yang nak di hapdet. huahuahua





amboi! menjeling menjeling ku memandang ....... 

masa temankan boyfie beli seluar. duk mengadu kata nya dah lama tak beli seluar plus seluar dia banyak yang dah tak muat. *gemoks! 




keluar beli seluar ni malam. seluar tuu aku beli dekat mdi valley. ada sale that time. so worth it la nak membeli pun. pas beli seluar tuu, terus balik rumah. malas lah nak keluar sangat, ramai giler orang. boyfie aku tuu, kalau nak beli seluar tuu kemain susah. yang peliknya aku dengan  dia, dia yang cerewet. aku simple je, kalau aku berkenan terus aku beli. tak fikir panjang dia. dia lain sikit, nak beli tuu fikir dulu. belek2 dulu. check2 dulu. masa untuk membeli yang amik masa singkat pun boleh jadik lambaaaaaat sangat. tu tak pilih2 lagi tuu. tu yang aku malas. kalau dia tengah datang mood nak memilih, aku just duduk2 je kat bangku yang di sediakan. *selalunya aku bercamwhore. hiks





sebelum keluar, sempat lagi bercamwhore senseorang dalam bilik. aku jenis yang simple je, mekap tu mesti. tapi lite2 jelah. tebah2 jadik hantu kak limah pulak. hiks pastu cardigan dan jeans. shawl tu aku putar2 je lah. jadi ke tidak lain kira :D




sebelum balik pekena benda ni dulu. aku suka. ni pun kira makan yang lite2 jugak. hiks amik dalam 20 cucuk, share dengan boyfie aku. 10 batang sorang. cukup lah. benda ni selalunya aku makan dekat uptown. ada yang sedap, ada yang tak. korang kena pilih2 jugak. pilih2 yang baru sikit. sebab aku dah pernah kena yang busuk. tu sbb dia yang pilih. 




pastu aiskrim. besttttt sangat! rasanya memang macam yang dekat seksyen 7. tapi tempat tuu dah tutup. ntah kat mana dia bukak balik. penah jugak tanya2 tapi takde sapa yang tahu. kat situ abc memang heaven! sedap! 




sapa2 yang ada area shah alam, jom makan abc ni ramai2 nak dekat uptown? :D


sila LIKE kalau suka

12 pengomen:

~Raihayu Raney~ said...

dkat food court sec 2 ade...kalo x silap..name kedai FREDO...mmg sedap w0o~

Cik Azizah said...

alamak!! sedapnya ABC tu..terliur pulak dah..adoii

Cik Ezy said...

sdap giler nmpk abc tu..
mtk ckit..
haha

SuRayA^i. said...

ok, abc tu sgt tempting okkkkk.
da la tgh puasa nih T_T

Myra Jay said...

Sedapnyer eskremaka ABC tu :)
Terliur tengok :)

Aku Afzal said...

makan 10batang sorang??seriuss!!adeh tetiba perut rasa kenyang.Tengok je dah kenyang apatahlagi 10batang gemok2 macamtu.uhuk2

rinaDOrina said...

abc itu membuat saya terliur...omg!

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ckp psl abc, ahh, teliurnyaaaaaaaaaaa abc:))

[sutera kasih] said...

errrrrrrr...sy nak eskrim tu huhu

M Fizan said...

tak bkak blog 3 hri..x mrasa lar blogger buat prob ..huhu..smlm follower widget hilang..btw, pos abc tu kt sy :D

Miss Tira said...

Erk, ABC... Tira tengah mengidam ABC ni.. Huhuhu..

Aimi dan Pakcik Hashim said...

lepas ni kena byk jalan2 jd banyak idea

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting