Friday, May 20, 2011

sekarang musim FLAT GLADIATOR SANDAL ke ?

Assalamualaikum :)



masa aku keluar hari tuu, aku tengok ramai je yang pakai FLAT GLADIATOR SANDAL. sekarang dah musim FLAT GLADIATOR SANDAL ni ke? 



dekat mesia ni kan stail yang trendy kejap je. contohnya macam sekarang musim seluar tappered kan. ramai lah yang pakai seluar stail gitu. pastu 2 3 bulan lagi, masuk pulak stail baru. stail2 gni selalnya kejap2 je dan selalu berubah. 



tak kisah la, yang aku tahu .. FLAT GLADIATOR SANDAL ni ada jugak yang cooomel2 dan cute2. ada jugak yang pelik. kalau nak tengok more pics sila lah google jek. aku pun ingat nak beli 1. huahua .. *nak jugak ikut stail ni, nanti ketinggalan pulak kan.




sedikit contoh gambar FLAT GLADIATOR SANDAL.





*cantik pulak dia ni pakai kan. simple je kan tapi jojes :D










yang ni CONFIRM selesa!








macam2 pilihan ada. kalau berkenan pergi lah beli 1. hiks agak2 dekat vincci ada tak? nak rembat 1 la .. pakai dengan skirt pun okay, dengan seluar jeans pun okay kan. baju kurung pun okay jugaaaak :D


sila LIKE kalau suka

12 pengomen:

hawiz said...

suke tgk pempuan pkai sandal nie..sbb nice..

Ieda Al-Habsyi said...

memacam style kan tapi masih cun style ni :)

| cik azeya | said...

stylo. senang nak berjalan. :)

Cik Ezy said...

comel!
cik ezy suke yg stail camni..

cik ayin said...

suka selipar ni..simple je

Redbloodsnow said...

comelkan pakai sandal gladiator ni kan. nampak seksi jek kaki..hehe

Aimi dan Pakcik Hashim said...

kulit asli ker?

fesyen yg sampai malaysia selalunya dah ketinggalan zaman dr jepun / eropah. br sampai sini, sana dah mula trend baru... sampai trend baru sini, sana ada lg baru. tu cepat trend bertukar

Miss Tira said...

Bertali-tali. Sekali tengok macam sandal dalam anime Naruto pun ye jugak. Hehe.

SofieyAzwa said...

Suka gladiator tapi dua2 gladiator Sofiey dah rosak. Kena beli baru. ;(

Aujinz said...

lelaki bleh pakai taaaaaak??

namapak macam best jerp... koh koh koh

Aujinz said...

awek pakai sandal nie namapk seksi wooo..

ahahaha..

jas mai opinien..

Ardini Humaira said...

a ah dear... dni tengok ramai pakai yang cemni :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting