Friday, May 20, 2011

musim2 panas gini layan lah BLISS YOGURT

Assalamualaikum :D


huh! sekarang ni musim panas ye. walaupun tidak lah sepanas 2 3 hari lepas, tapi toootap panas jugak! hari2 aku bawak air kosong bekal ke kelas. kering tekak lah time lec duk mengajar. *erk .. patut lec lah yang kering tekak kan, ni student pulak. hahah





sekarang macam2 perasa yang ada kan. paling aku suka semestinya manggi lah :D in fact semuaaaa family aku layan BLISS YOGURT ni especially mak aku. hantu jus kot!




best woooo :) ni aku snap malam. yang siang ntah ke mana gambau nya. aku lupa aku save dekat mana. huahua masa ni otw nak ke rumah kawan aku.


*kunun2 ler ni tengah minum. padahal dah habis T_________T



sila LIKE kalau suka

16 pengomen:

Miss Tira said...

Bliss Yogurt mangga tu sedao. Huhu ^^

Cik Ezy said...

cik ezy suke perisa stoberi, jambu dan jugak mangga..
yg laen pon suke jgk!
haha

Cik Azizah said...

Bagus!! jijah suka org yang amalkan pemakanan yang sihat..bliss yogurt yang banyak khasiatnya..


Asas Pemakanan yang sihat

krole said...

wuahh!!! same r wak..krole pon suke...ngeee..mnta skit le~

Izyan Masri said...

KALAU YAN MINUM BLISS TENGAH MUSIM PANAS MACAM NI.MESTI PENGSAN TERUS SEBAB SEDAP SANGAT :D

CintaZulaikha said...

terkantoi suda...kakkakkakkak

Redbloodsnow said...

yeah tol tuh. tp mahal lah bliss ni. parkinson. haha

Alynzs Syed said...

suka bliss jugakk ! ;-)

アヌム ちゃん said...

alamak x suka yogurt.sbb ada rasa2 susu..xsuka susu jugakk..huhu

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

tak suka ayaq ni..hehe =D

melle amir said...

bliss ni bagus untuk penghadaman kan kan

Far8 budak baik said...

hahaha weh weh..dah mcm iklan yoget je aku tgk..nk rasa gakk..
post laju kat sini bolehh??
hahaha =p

Far8 budak baik said...

hahaha weh weh..dah mcm iklan yoget je aku tgk..nk rasa gakk..
post laju kat sini bolehh??
hahaha =p

Amirah Adnan said...

mira suke yg perisa strawberry.. masam2 manis gitu..hehe

Aujinz said...

jarang nak beli yogurt nie.. tapi sekali beli, memang berbotol botol la..kengkunun untuk santapan orang diet laa..


kelaot dietnye..

Ardini Humaira said...

sedappp! ritu beli dapat coin purse pink :D

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting