Saturday, May 14, 2011

yeay! dapat ber-blogging kembali. tapi mujurlah komen2 aku takde yang hilang :)

Assalamualaikum :)


hari ni hari minggu soo secara automatik pun aku mesti bangun lambat. ekceli aku baru bangun je ni. huahua .. bangun2 je terus bukak letop check blogspot yang menggila tuu dah okay ke tidak. since aku dah boleh publish entry ni, means dah okay ler tuuu. hiks



ramai orang kata blogspot buat maintenance ye sebab tu blogspot tak boleh bukak? aku tak amik kisah sangat maintenance ke tak ke yang aku tahu hari ni blogspot dah boleh bukak. hehehe



ni dah boleh bukak, ramai yang kata komen2 yang ada telah hilang. sebelum tuu ramai jugak yang kata entry kelmarin dah hilang tapi blogspot punya status cakap dah restored ye. cuma itu lah, komen jelah yang masih2 hilang lagi dah mungkin takkan di restored. sobs2 sabara je lah korang. ni lah nya kita guna barang2 freee je, soo kalau hilang pun tak boleh la nak salahkan sesapa ye.  tapi Alhamdullilah, komen2 yang kengkawan blogger hantar dekat blog aku, aku dah check pun tak hilang. yeaaay! 



sejak kejadian ni, aku rasa macam nak guna domain sendiri lah pulak. tapi yelah, aku kan student lagi. walapun dalam 40 macam tuu, tapi tetap sebuah nilai duit jugak. kalau aku dah kerja lain lah.aku tak fikir panjang lagi, terus beli domain sendiri. InsyaAllah one day atau dalam masa terdekat ni aku ingat memang nak beli domain sendiri. hihi .. tiru macam darxniq dan beberapa lagi lah. senang je. diorang boleh je publish entry ke hapa ke time blogspot bermasalah hari tuu, *sentap hiks





aku cari blogspot dekat google image tapi terkeluar gambar2 ni pulak. #dem! apesal ada gambar 18sx?


sila LIKE kalau suka

16 pengomen:

nadia ar-rumaisha said...

wahhh elok laa tuh sbb saya punya comment ader sebahagian hilang....

Zura said...

abis komen hilang....sedih..

Miss Tira said...

Tira punya 2 entri hilang. Gah kembalikan semula tapi komen tak dapat diselamatkan. Terima kasih blogspot. Hahaha. Benda free jadi tak boleh nak marah-marah. Layankan saje laa.

Aimi dan Pakcik Hashim said...

pakai domain worpress lah
lg mantap

melle amir said...

mungkin ramai upload gambar tak senonoh di blogger, aha, tu keluar cenggitu

Amoi said...

ai dah dekat 3 tahun lebih blogspot

hahaha

:D

Bulan said...

sama la geram tol.rase mls nk blogging pn ade.huhuhu

tiefazatie said...

hee...komen2 ifa byk gle hilang..huhu..

pergh..bese la tue..ntah pape gak kdg2 google nie..haha

tomatokering :) said...

selalu kua benda tak sepatotnye kan..kikikkii

farah wahedda said...

komen2 farah pon hilang jugak sob3

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

adikkkk komen sis byk yg hilang..;(
sedih sbb yg hilang tu smua yg lawak2 punyer..dh x de kenangan nak gelak2 lg huhu

alinac lover said...

heheh apa punya gambar daaa

raihana said...

a'ah. mse nie ingtkan saya punye intrnt bermslh. rupenye blogspot bermslh. hehe

enyheartsdiamond said...

a'ah.. habis entri leopard bohemian dress i, drpd ada 4,5 komen, jd 1 je.. hiks! :D

Lieyda said...

tp komen-komen kt entry ada yg hilang.sdih gila

apik pehe said...

hehehe..apik pon agak terasa gak ngan blogger.com..hehe..tapi nk wat cner kan,barang dah free..hehe

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting