Thursday, May 12, 2011

Seminar Green Technology dan memperkenalkan blog yg sangat best !

Assalamualaikum dan selamat pagi :)





letak gambau aku pepagi buta lagi. kuang3 
gambar ni aku snap guna HTC desire yang kawan aku punya. 



hari ni aku ada seminar Green Technology di ciast shah alam. jadik hari ni been a busy day lah. tak sempat aku nak blogwalking ke blog yang dah mengomen dekat blog aku ni. maybe malam ni kalau aku free aku akan pergi terjah okay.



dan aku nak memperkenalkan blog yang selalu komen dekat blog aku selain daripada blog akak zie madini tuu. akak zie madini ni memang top komentor dekat blog aku. dah berapa dekad dah memang dia lah yang paling tertinggi. 



selain dari blog akak zie madini ni, ada satu lagi blog yang rajin sangat komen. blog tersebut adalah .... jeng jeng jeng .......... blog A BEAUTIFUL MOMENT dari Miss Tira dan Bro Ery! blog ni memang beeeeeeeest sangat! kalau tak percaya pergi lah terjah sekarang!



entry dia bagi aku sangat menusuk dan menikam. dalam maksudnya. tapi kadang2 lawak jugak entry dia. dia sampaikan sesuatu perkara tuu, dengan cara yang sempoi je tapi dalam maksudnya. blog macam ni la yang aku suka, antara blogger tuu, kita saling menyokong. macam blog A BEAUTIFUL MOMENT dari Miss Tira dan Bro Ery! la. dia sokong blog aku, aku sokong blog dia. jangan nak ngorat sudaaaah! Miss Tira dan Bro Ery ni adalah kapel okay. hiks kalau nak, boleh je follow. tak rugi pun kalau korang follow blog ni. sebab memang best. :)



dia ada buat entry baru. berkenaan  K-POP yang tengah hot sekarang ni kan. jum usha nak? klik >>> SINI LAH!  

sila LIKE kalau suka

8 pengomen:

CintaZulaikha said...

wahhhhh entri lawak tu yg best. tak rugi klu nak follow..

アヌム ちゃん said...

selamat berseminar ye~

Cik Ezy said...

htc desire tu..
cantek gmbo..
=)

jom la menerjah ala2 nas ahmad..
ekeke

Miss Tira said...

Terima kasih sangat-sangat Cik Sarah. Hahaha. Serius tak menyangka anda review blog Tira yang tak seberapa tu. Terima kasih ya. ^^

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

take care sis. tak suka k-pop. sebab tak faham bahasa korea.

cik azeya said...

bestnye kalau kene review camni.. huk4

apik pehe said...

tahniah kat beliau sbb dah direview..hehehe..

Miss Tira said...

Terima kasih sebab review blog Tira. :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting