Monday, May 23, 2011

melantak Nasi Kukus dekat Uptown Shah Alam ..

Assalamualaikum dan sweet monday :)





jangan duk blues monday sudeyyy! kepada yang belajar tuu, belajar elok2 dan kepada yang bekerja tuu .. selamat bekerja. weekend korang macam mana? tengah2 bulan pun ramai giler orang okeh dekat mid valley. tapi takpeeeee ... dapat jumpa dengan pirates of Caribbean. hehehe .. sesapa yang pergi mid tahu lah :)





pastu malam tuu, aku pergi dekat uptown shah alam. kalau dengan ciast tuu 5 minit je dah sampai. celah hidung je dekat weh. saja nak ubah selera makan. selalu aku makan dekat tempat yg sama je. boring lah dan sedikit muak. kali ni terasa nak makan nasi kukus dan nasib baik sampai2 je dekat uptown tuu .. terus masuk dan terus jumpa nasi kukus. 







nasi kukus ni encik boyfie cakap just fine. ntah la apa maksudnya. bagi aku sedap lah jugak. cuma tak ump! nasik okay, rempah ayam pun okay.


masa ni nak snap gambau aku dengan encik boyfie. tapi dia malu2 pulak. segan. ngade2 je lah tuu sebenarnya. huahua



dah habis T________T tinggal tulang dan sisa2 nasik je. daripada penuh pinggan jadik licing cenggini. peh! makan banyak kot aku ni. lain kali try dekat tempat lain lah. sesapa yang tahu nasi kukus dekat area shah alam ni yang sedap tak?


lupa .. nasi kukus 2, 1 nasi lebih dan aku air bandung .. limi air sirap limau .. semuanya RM14.50.


sila LIKE kalau suka

6 pengomen:

Aimi dan Pakcik Hashim said...

pakwe kata ok jer tp licin gak kan

Ieda Al-Habsyi said...

amik ko licin abiss, sedapp tu! :)

Ain Zulaikha said...

dah lama sangat tak pekena nasi kukus.. uptown shah alam ada? mmg nak kena gi sana ni hehehe

Encik Psychopath said...

pelahap tu.

Ardini Humaira said...

nanti bawak dni makan2 lak hehehe

nazirah said...

wah menyelerakan la sarah huhu ;)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting