Monday, June 13, 2011

Tarikh hari bapa

Assalamualaikum



tahun ni HARI BAPA jatuh pada tarikh 19 Jun 2011 yang bersamaan pada hari ahad. aku sorang ke yg perasan kalau hari ibu dengan hari bapa semestinya jatuh pada hari ahad kan. hari bapa tahun ni juga bersamaan dengan HARI BAPA 2011. tak sabar nak tahu sapa yang akan dapat HARI BAPA peringkat malaysia ni kan untuk tahun 2011.


tanpa ibu dan bapa, tak jadi lah kita kan. hiks .. ibu di sayangi, bapa di hormati. kepada bapa aku, MOHAMAN BIN CHE YUSOFF .. aku dan adik2 mengucapkan SELAMAT HARI BAPA. walaupun awal lagi, tapi reminder la bagi aku. 


bulan ni juga, bapa aku akan menyambut birthday nya yang ke .. teeet! ada la sikit special nya hari bapa tahun ni :)



masa hari raya tahun lepas.
ramai yang cakap bapa aku awet muda. apekah?
haha ..

sila LIKE kalau suka

10 pengomen:

Cik Ezy Brutal said...

cik ezy xingt tarikh ari bapa..
terok kn?
wuu

Izatie said...

Whoaaa harini Father's day ke? I tak tahu pon :O

Ardini Humaira said...

adeih salah komen lak.. pening bw banyak2 blog skaligus ni. eehhe..


dear.. hari bapa tahun ni dni beli hadiah tapi nak masak2 hehehe

ctek8 said...

tak ajim jupok ayoh sarah..jupo ma sarah jah sokmo..huhhuu selamat hari bapa buat En.Mohaman ;D

tomato said...

aikk tak suka ke org cakap ayah sarah muda ? hihi ;p

oyeshh beday kita 2 hari lg ! nak tuntut hadiah ;p

Amirah Adnan said...

eh dah dekat la kan? hehe.. hari2 hari bapa.. hari2 susahkan bapa.. kekekeke ;p

cik pulau said...

hari ibu memang hari ahad..
setiap tahun.. hari ahad minggu kedua bulan mei setiap tahun..tulah hari ibu..

cuma, hari bapa xsure.. rasanya setiap kali memang 19 jun..hehe..

Bro Ery said...

Yeszaa, serius wajah ayah kamu macam wajah brader-brader.. Muda lagi. Kena awasi elok-elok ni takut ada gadis-gadis di luar sana yang terpikat. Hahaha..

WuMing said...

Tak ingat pula hari bapa tahun lepas hari Ahad...Betul tuu.. tanpa mereka...Tiada lah kita...Itu pasal kena hargaai mereka...
Memang nampak Muda... Kahwin muda kot dulu...

Anis izyan Abd Rahman said...

btolla , ayah sarah nmpak sgt mude la~

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting