Tuesday, June 14, 2011

Thank You NUFFNANG, bagi BE lagi :D

Assalamualaikum.


setelah BE aku yg paling masyuk menjadi ME, *frust jugak aku masa jadik ME tuu iaitu DiGi Facebook Anniversary LR aku ingatkan aku dah takkan dapat BE lagi memandangkan sekarang erk .. nuffnang macam kedekut BE dengan aku. tapi tapi tapi .... alangkah gembiranya aku .. sebab nuffnang bagi 2 lagi BE untuk ganti BE yang dah jadik ME.



BE yang 2 lagi adalah DiGi WWWOW Awards (video) LR dan Standard Chartered Credit Card LR. harap2 yang ni pun masyuuuuk ler hendaknya. kuikui .. masyuk pun tidak lah sampai beratus .. setakat lebih sikit dari yang biasa ler. kuikui ..



so kepada nuffnang .. terima kasih banyak2 bagi BE. nanti bagi la banyak2 eh. hope pasni earnings naik tinggi melangit *perasan lebih!






adakah macam ni ngupa nya orang yg dapat BE? 
fuh fuh!




ps : nak cantik tak ? klik SINI! 



sila LIKE kalau suka

9 pengomen:

アヌム ちゃん said...

congrates !

mien eaststar said...

nak jugak BE ! nak jugak BE ! nak jugak BE ! nak jugak BE ! nak jugak BE ! nak jugak BE ! hehehe~

tomato said...

nak jugak nak jugak !! lanje kite eshkem ye ^^

syufaa said...

seronoknye!
syufa xdpt2 BE dh lpas satu BE dh jd ME!!
huwaaaaa.. ='(

Bulan said...

wow..tahniah yunk :)
pas cash out leh la belanja.
eheee

fyna said...

fyna tak paahm Be tu apa..ME tu apa..yang fyna tau kalau duit dok naik tu ok la..ahha

.m y z. said...

ziema tak penah dapat BE. sobsobb.

Redbloodsnow said...

bestnya dok dpt BE je. akak gak takde :(

nazirah said...

wah bestnye tahniah sarah ;)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting