Saturday, July 16, 2011

Dia soulmate aku

Assalamualaikum!






setiap cerita cinta ada pengakhiran nya. dan aku dah jumpa pengakhiran cerita cinta aku. T_____T

dia sayap aku, di masa aku susah dia yang muncul. di masa aku senang, dia juga selalu ada di sisi.

tak kira di mana, dia sentiasa ada bersama aku :D

dia tak la sehensem artis kat luar sana tuu .. dia juga tak sekaya anak2 dato anak2 tan sri .. dia sederhana saja .. cuma sentiasa berusaha untuk menjadi yang terbaik bagi diri nya, keluarganya dan aku

dia bukan yang pertama, maybe Allah nak tunjukkan orang yang salah dahulu baru lah ketemukan aku dengan orang yang betul2 di takdirkan bagi aku. jadi insyaAllah aku akan pastikan hanya dia yang terakhir

cukup aku katakan, aku bahagia bersama dia. dia sentiasa di hati aku. aku dan dia : kami saling melengkapi antara satu sama lain.


HAPPY ANNIVERSARY YANG KE 5 TAHUN; 
Muhammad Halimi Bin Harun



LIKE IT?

22 pengomen:

Cik Ezy said...

wahhh dh 5taon..
tahniah!
jangka mase yg agk lame..
msti byk dugaan kan..
arap awk ngn die kekal selamenye..
=)

tomato said...

wahhh3~ hope kekal sampai bila2 ye sarah .. auww ~ muka korang lebih kurang lah .. ;p

TAUHUSUMBAT said...

look like nice man,memang terbaek...

echa takashimaya said...

happy anniversary =))at least u have the date.am never know when is my anniversary.hehe.

sugar2 kapas strawberry said...

may God bless u all :)

[sutera kasih] said...

tahniah dear..dh 5 tahu..lama tuu..

btw, muka korang ada iras2 lah :)

sarah mohamad said...

@Cik Ezy

tengs dearrrr :D
memang lama dah banyak kenangan manis dan pahit bersama :D

sarah mohamad said...

@tomato

tengs sygssss tomatoo :D
harap2 ada kekal lah sampai bila2 heheh

sarah mohamad said...

@TAUHUSUMBAT

tengs tahusumbat :D

sarah mohamad said...

@echa takashimaya

thank you dearrrr
eh kenapa tak tahu pulak anniversary korang? ada apa2 ke ni? hehehe

sarah mohamad said...

@sugar2 kapas strawberry

Thank You dearrrr :D

sarah mohamad said...

@[sutera kasih]

lama jugaaaaak la :D
memang dah ramai yg cakap ada iras2 tahu tak. heheh anyway thank you sygsss

Far8 budak baik said...

jiwanggg sihhhh..
sweet sweet sour je aku bace..
hahahahahaa..moga bahagia ehh hihi

echa takashimaya said...

sarah: bukan ada apaapa.hehe.cuma tak tau bila couple.tibetibe jadi rapat.tibetibe jugak dah around 5 years jugak kot kawan.tapi tak pnh ada official date la.hehe.

sarah mohamad said...

@Far8 budak baik

sweet sour ko kata. hampeh betul! hahah tapi tengs eh :D

sarah mohamad said...

@echa takashimaya

eh ada gituuu. me pun sebenarnya macam tuu jugak tapi kira amik tarikh mula2 jumpa lah heheh

hope echa juga berbahagia dengan si dia yg tersayang tercinta heheheh

imnabila said...

wah 5 tahun..
lme tu.. congratz..

btw muka bf awk ada iras2 plakon sijundai la.. hero dier tu.. azam pit klu x silap.. heeeee.. myb tang senyum kot.. :)

akim_eda said...

arap2 ni yg terakhir deh..

sarah mohamad said...

@akim_eda

InsyaAllah eda weyyy :D

Ardini Humaira said...

semoa kekal bahagia ke akhir hayat tau dear ;)

nazirah said...

korang suweett la sepadan taw ;)

cik pulau said...

tahniah sarah..
moga kekal ke jinjang pelamin dan bahagia hingga ke akhir hayat..
5 thn... usia yang cukup lama untuk sebuah hubungan bertahan..

^^,

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting