Monday, July 18, 2011

hari ni bershawl purple ke kelasss T__T

Assalamualaikum!



hari ni aku bershawl purple, kalau tak kenal kaler purple ungu pun bolehhh. kalau tak kenal unggu, unggun kenal? hehehe. kelasss tak? hehehe




aku selalu edit gambar guna photoscape sajo. macam2 boleh buat, sebab aku tak gheti nak guna photoshop. walaupun aku pernah belajar photoshop, tapi still tak ngeti2 jugak. heheh


LIKE IT?

15 pengomen:

SWEETSYAZA said...

omei,omeiii... :)

Cik Ezy said...

cik ezy pon edit gmbr gune photoscape..
lg senang..
haha

echa takashimaya said...

kalau nak edit lagi senang pg je kat picnik.com pas tu sign up. =)

sarah mohamad said...

@SWEETSYAZA

hehe thank youu my dearrr :D

sarah mohamad said...

@Cik Ezy

ah2 senang giloss kan. hehe :D gambar pun jadik cantik

Ardini Humaira said...

wahhhh... lama dni tak ber-shawl... busy sangat skang ni :)

[sutera kasih] said...

sy pun xreti guna photoshop :)

dayu_myself said...

terngin nak bershawl tapi saya ni buta fesyen..hak4444

Bulan said...

wahhh.comel la...bulat je :)

sarah mohamad said...

@[sutera kasih]

boleh geng ni heheh

sarah mohamad said...

@dayu_myself

try lah, mana tahu lagi cantik terpegun orang tengok heheh

sarah mohamad said...

@Bulan

ah3 memang saya bermuka bolat macam bulan heheh

tomato said...

hamboihhh pepel maklong . kekekeke ;p

nazirah said...

nomey je.. ;)

cik pulau said...

perhh..
sume gamba pakai shawl yer..
ehhmm..tomeiii..

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting