Thursday, July 21, 2011

Mega Giveaway by Yana & Cik Putih

Assalamualaikum


kali ni aku join giveaway yang telah di tag oleh teman giveaway/contest ni iaitu peladang yg akan berjaya di masa akan datang heheh




untuk mengjoinkan diri anda sila lah klik dekat banner kat atas tuu eh .. ala yang ada 2 pompuan cute tuuu heheh saja bodek sikit hehe




syarat2 nya adalah seperti berikut. aku copy and paste saja ye mood entah ke mana mana time ni, baru bangun tidur katakan hehehe




  1. Follow Cik Yana (picit je nama dia) DAN Cik Putih (aku la tu)
  2. Buat satu entry bertajuk "Mega Giveaway by Yana & Cik Putih"
  3. Copy banner di atas & paste di dalam entry tersebut. Linkkan gambar tersebut kepada entry ni.
  4. Tag 3 rakan anda dan pastikan diorang tahu pasal GA ni.
  5. WAJIB tinggalkan link entry contest ANDA kat ruangan komen ENTRY SAYA YANG INI :)
  6. Contest ini akan berakhir pada 8 Ogos. ( Jika tarikh bertukar akan diumumkan ) 
  7. Kalau rajin like la fan page aku & cik yana sekali , tu pon kalau rajin la.tak paksa okeh.
  8. Copy senarai sponsor kat bawah dan letak dalam entry korang tu (nak copy paste dari aku pon boleh)



senarai orang yang telah mengsponsorkan barangan mereka untuk di jadikan hadiah. memang aweosme okeh hadiahnyaa rugi kalau korang tak join. mana tahuu rezeki korang kan hehe


  1. Scarf Sweethoney
  2. Wirda Azurainie.  
  3. Droplet House
  4. Lens Mania
  5. Ayu-Raudhah Shawlstore
  6. Nora Nabella
  7. Applepinkbow
  8. Syafeika Edora
  9. pixel mania
  10. Wan Hazel 
  11. Momo Chan Collection 
  12. NHL Colloection
  13. Kei Seinchi
  14. Sya Razali 
  15. Aimi Craft 
  16. Habibi Hamid
  17. Shawl Az 
  18. Imann Abdul
  19. Aan Boutique
  20. KZ Nabihah Boutique
  21. Ciktiqz Adamaya
  22. Tri Fa
  23. Kittyshawls 


nak tengok hadiah sila lah klik >>> SINI!



aku nak tag adik aku, amirrah adnan dan cikji :D


LIKE IT?

6 pengomen:

cik pulau said...

kena tag gak..
tp lom buat lg..hehe..

gud luck sarah.^^,

nazirah said...

wah mnyknye adiah
gudluck ek sarah ;)

sarah mohamad said...

@cik pulau

cepat2 buat cik pualuuu, nanti takde rezeki pulak dah hehehe

sarah mohamad said...

@nazirah

tengs dear cik cahayaaa :D

[sutera kasih] said...

good luck sarah hehe

C i k P u t i h K e b a b o m ! said...

sudah check penyertaan.
thanks for joining.
Gudluck ! ^^,

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting