Wednesday, July 20, 2011

Sarah Mohamad edisi cantiknyaaaa baju kawen ni!

Assalamualaikum!



aku rasa semorang dah tahu kan si farah af2 tu dah kawen. 


dah la buat majlis ala cruise, lagi lah aku menjeleeeees. 


tapi takpe sebab aku ingat nak buat majlis kawen aku ala ala dalam taman gituuu phewww . mampuss berangan saja boleh la yek hehehe


tapi yang paling aku kagum yang amat, baju kawen diaaaaa tuuuu! oh em jeeee ... cantiknyaa .. lagi berseri si farah ni pakai tahu tak!



sopan yet sweet kan?


sapa yang reka baju si farah ni wei? hatta dolmat ke? baju ni menutup aurat tapi still nampak kemewahan perincian baju ni. haha tetiba aku jadik fashion designer pulak dah hoiii!



LIKE IT?

12 pengomen:

Bulan said...

bulan suke bead ats kepala farah tue. nice n gojes!

bunbun said...

hamboi. kawen dah dia. sah2 tak bukak brite hiburan bunbun ni hahaha

cikji said...

meme comey!

sy hok nikoh ni pun terliur tgk bj ni

apatah lg hok xnkoh lg,terliurrr ~

Amirah Adnan said...

tetibe rase nak kawen jugak! haha..

p/s : umah mira kat pasir hor..sarah? jom le jumpe! hehe.. pm no kat fb :p

Cik Ezy said...

comelnye farah..

sarah mohamad said...

@Bulan

ah2. tak perasan pulakkk cantiiikk :D

sarah mohamad said...

@bunbun

kalau tak bukak berita hiburan cik bunbun boleh je tengok kat beautifulnara. lagi update bab2 citer artis ni hehe

sarah mohamad said...

@cikji

comeyyy. keney weh hehe :D

sarah mohamad said...

@Amirah Adnan

nti dekat kg leh la jumpa mira. sekarang kat shah alam lagiii hehe pasir hor dekat jah pommmm hehe

sarah mohamad said...

@Cik Ezy

farah memang coooomel :D

[sutera kasih] said...

best kan tgk org kawen ni..mula la berangan hehe

hani syahida said...

cantiknyaaaa..mesti beribu2 harganya T_T

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting