Wednesday, July 20, 2011

Sarah Mohamad edisi SYOK SENDIRI

Assalamualaikum!



dekat entry ini >>> SINI! sila klik kalau nak tahu heheh


ATTENTION!


entry ni penuh dengan gambar Sarah Mohamad versi syok sendiri 


syok sendiri ni maksudnya perasan bagusss .. maka adakah Sarah Mohamad perasan bagusss? heheh


enttah kenapa, aku suka pakai shawl style loose gini, pakwe aku cakap in dengan aku. nampak cute. dia lah yang kata, bukan aku kata hehehe


style loose gini best, nak pakai pun senang tak payah pun .. dalam 2 minit dah siap . tak tipu punyaa!


blogger yana yonet pun selalu jugak pakai gini, sama jugak dengan blogger fyna yang cantik manisss ni .. selalu jugak pakai gini .. nampak in dengan mereka .. aku pun belajar tuto style loose ni dari blog fyna ni 


lepas tengok diorang pakai ni , baru aku teringin nak pakai heheh












tu je :D hehe




LIKE IT?

17 pengomen:

Izatie said...

Hehe cute je :)

krole said...

cantik wak~

SuperHamzah said...

hepi korang eh.. nice

tomato said...

wahhh hana tajima sarah ;p

CintaZulaikha said...

eh...ok ja akak tgk...cumey

ciK LyndaWawa igUana said...

sarah kiut..=]

[sutera kasih] said...

mata sarah lawa :)

nazirah said...

wah2 santek pndi sarah pakai cenggini ;)

sarah mohamad said...

@Izatie

hehe *maluuuuuu*

sarah mohamad said...

@krole

heheh farah ni memang cantikkkk sangat sejak dah bertudung lagi lah cantik :D

sarah mohamad said...

@SuperHamzah

ah2 hepi ler jugaaaak :D hehe

sarah mohamad said...

@tomato

hana tajima tuu jauh sekali cik tomatoo tayammm :D

sarah mohamad said...

@CintaZulaikha

hehehe :D

sarah mohamad said...

@ciK LyndaWawa igUana


*maluuuuuu* hehe

sarah mohamad said...

@[sutera kasih]


lawa ke?rasanya biasa je :D :D

sarah mohamad said...

@nazirah

tiru2 orang je puuun :D hehe

NugRuL SakuRa said...

cntik r lips...pakai brand aper...nmpk merah natural jer...heheheh

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting