Thursday, July 21, 2011

super busy hari ni, nanti ada masa aku akan balas jejak korang okay

assalamualaikum


aku tak sempat nak balas jejak korang semua yang telah datang ke blog aku ni
sebab minggu ni aku ada kursus ccna discovery 4
yang last
means pasni takde lah sebusy gini :D





aku busy macam mana pun, aku still takkan lupakan korang okeh

and please doakan aku untuk jawab soklan ccna tuu, hari ni amali harap2 aku boleh buat yek :D


LIKE IT?

8 pengomen:

Bulan said...

gud luck yayam :x

bunbun said...

gud luck okeh! :D

nazirah said...

mak aih bz nye kakak kte sorg ni hehe ok cpt2 balek ye ;)

sarah mohamad said...

@Bulan

tengs dear bulan tayaaaam :D

sarah mohamad said...

@bunbun


tengs dearrrr :D

sarah mohamad said...

@nazirah

this week memang busy sket cik cahaya, tapi janji akan balas jejak kamu nanti hehehe

cik pulau said...

ehh. dah balas pun kan jejak tadi.haha

[sutera kasih] said...

good luck sarah..its ok sarah, busy2 sarah pun dpt jgk luang masa singgah ke my blog, thanks dear :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting