Saturday, October 8, 2011

Download BINI-BINIKU GANGSTER

Assalamualaikum!



best tak movie ni? ehemmm ... rasanya macam best jek dan semestinya lawak kan .. dah ramai tak yang dah tengok movie ni?


okay, bagi yang belum tengok lagi dan nak tengok tapi tak sempat atau bahasa yang lebih mudah tak cukup duit <<< *padahal nak cakap diri sendiri sebenarnya* hehehe 


aku takde link utk download  movie ni, tapi ada website utk download movie ni. korang just klik >>> SINI! untuk ke website tersebut.


*aku sedang tunggu download siap jugak ni* hehehehe dah siap terus layan sambil baring makan popcorn :) AMBOI!





sumpah aku rasa, dekat time ni yg sam tu masuk sambil pegang losyen kan, pastu dia terkejut tengok bini2 dia ada atas katil .. pastu dia terpicit losyen tuu .. sumpah time tu aku rasa double meaning. 


aku macam .. erk .. memang gini pun citer melayu .. mcm dah takde modal ko .. kalau yang dewasa ni takpe lah, faham .. kalau bebudak tengok .. mesti dia terfikir .. kenapa si sam ni picit pastu keluar losyen .. ape lah .. eh .. sapa pengarah filem ni?


aku kalau citer gini, malas *memang pun* pergi tengok dekat wayang .. macam membazir duit jek  .. kalau citer kl gangster tu, takpe .. aku rasa berbaloi pergi tengok dekat wayang! hehehehe


tapi dah ada yang free, apeeee lagi .. cepat2 lah download okay.
..............
........
....
.

dan selamat mendownload dengan jayanya hehehehe :)


2 pengomen:

[sutera kasih] said...

xtaula knapa x teruja sgt tgk cite ni hehe

Amirah Adnan said...

haha.. tu lah.. kite yg first tengok iklan tu pon cam.. aih, malunyeee~!!

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting