Tuesday, October 18, 2011

Mangsa Buli!

Assalamualaikum!



hehehehe .. bukan mangsa buli betul2 pung ... dedulu aku dah letak dah gambar ni kat twitter .. tapi sekarang baru nak upload masuk dalam blog hehehe


budak ni nama alfie .. anak sepupu aku .. masa ni aku pergi rumah mak sedara aku dekat cheras .. sampai2 budak ni tengah tidur dengan keadaan dilekatkan angry bird kat dahi .. entah sapa yang buat *HAHA*


terus snap dan pung pang dalam twitter :D


sesapa yang nak follow aku just carik je @sarahmohamad okayyy.

6 pengomen:

Myra Jay said...

Hehee, comel je tidoq ha..

Kesian jadi mangsa buli :)

~Nana 귀여운~ said...

haha..geng buli la nih yekk :P

liverpool said...

sian dia keletihan

atiqa aris said...

haha saspen je tajok.

sugar2 kapas strawberry said...

heehhehe..kesian dia

cik pulau said...

errkk..siye nyo budok tu..huhuu

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting