Wednesday, October 19, 2011

Semasa balik kampung hari tu :)

Assalamualaikum!


entry peram jugak ni :D

dah memang style aku kot asyik2 buat entry peram kah kah kah


time ni masa bila tah .. tapi yang pasi time ni aku nak balik kampung.



aku balik naik flight .. jadik dari rumah aku dekat shah alam .. aku naik ktm ke kl sentral .. pastu dari situ aku naik bus skybus .. rm9 je yok. murah dan senang ... kadang2 nak balik ke kota bharu lebih murah dengan flight .. lain lah kalau ada perayaan ke ada function apa2 mesti lah mahalllll nak mampussss! *HAHAHA*


tiket aku T_____T

aku hari tu terlewat nak check in .. sekarnag polisi dah lain yek .. kena self check in .. dulu2 check in dekat kaunter je pung .. sekarang kalau check in dekat kaunter kena cas rm10 khennn .. entah lahhh 






 time ni biasa lah .. sebelum berlepas aku duk camwhore bagai apa la kan ... kat tepi aku ni ada sorang pakcik tua .. pakcik la panggil sebab dah macam sebaya dengan bapak aku ..


masa aku duk camwhore sensorang .. pakcik ni nak tolong amikkan aku gambar .. gambar atas tu dia lah yang amik ..


dah amik biasa lah kita cakap terima kasih pakcik .. boleh pakcik tu cakap dekat aku .. awk ni bergaya la .. *amboi! pakcik .. aku nak muntah tahu takkkk* aku ni dikatakn bergaya .. *HAHAHAHA*






keadaan masa tunggu tuu .. apa lagi .. time free gini camwhore la yekkk hehehehehe





lastly ... dah kena turn off phones .. dah nak berlepas punggg :D


5 pengomen:

azam said...

seronok....??? naik plane

raya haji balik?

Hana Soffelia said...

Geli kalo ada pakcik cakap kita cantik. Bunyi mcm something je.. Kalo abg hensem yg ckp, lainlah bunyinya. :-p

Cik Zety said...

bestnyaa balik kampung nek kapal terbang gitewww :P

.diannorhayati. said...

hakhak. cm kelaka plak bile pk sorang pakcik puji kite kan? cm something wrong je. heee.

btw thanks singgah my blog. hee :D

Zura said...

pakcik tue nk ngorat ke..??

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting