Monday, October 24, 2011

Sedang Berusaha Mengedit Blog Menjadi Lebih Kemas dan Comel :D

Assalamualaikum!

ada sesapa yang perasan tak? hehehe blog aku ni dah jadik 3 column dah ..

aku nak asingkan widget2 yg aku rasa tak perlu, dan nak asingkan widget2 supaya blog lebih nampak kemas dan teratur

dekat entry ini, aku dah bagitahu nak asingkan bloglist supaya senang aku nak blogwalking *kalau modd rajin lerrrr* hehehe



daripad begini ...............





menjadi begini :D


so sekarang, buat permulaan aku nak buat 3 column ni .. pasni ada la sket2 lagik aku nak edit ke hapa ke .. tak pasti lagi nak buat macam mana .. maybe nak tukar header? hehehe tu pung tengok ler dulu .. nak design ke hapa ke memang la boleh, tapi masalahnya masa je yang takde memangdangkan aku ni dah kena buat projek tahun akhir.. so masa aku banyak dihabiskan di kelas

kalau free lagi nanti petang, aku nak edit kemas2 sket . :D

babai. kena pergi kelas dah :(

8 pengomen:

Hana Soffelia said...

Pun terfikir nak edit blog tp xde masa free lg.

Myra Jay said...

Pandai edit blog ye.. :-)
Nanti leh upah nie ;)


**Sarah TQ join GA Kupon KFC, nanti tinggalkan link tau sebab tu salah 1 syarat :)

http://normj1001.blogspot.com/2011/10/siapa-nak-voucher-kfc-cepat.html

PinQib said...

tsk.. sy x berapa suka ngat 3 kolum. rasa semak.. tp ngan blog ni ok jerrr

fyna said...

aik..asal dasboard kita xsama? =.=

Amirah Adnan said...

wah.. nanti cantiklah blog sarah..hehe..

p/s: ngaji mano?hee

sarah mohamad said...

@pinqib

memang rasa semak jugak cuma kena pandai lah edit bagi nampak menarik T__T

sarah mohamad said...

@fyna

sebab saya guna dashboard baru hehehe best jugak rasanya lebih senang kot :D

Anonymous said...

belajar banyak

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting